İptorrents sitesinde raitom düştü.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vayvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni anlamadınız galiba hocam. HDD'yi biçimlendirdim ve geçmişe dair hiçbir şey yok.

Üzerine henüz herhangi bir veri yazmadıysanız veri kurtarma programlarını deneyin.
O&O'nun programı vardı sanırım. Onu tavsiye ederim.

Üzerine henüz herhangi bir veri yazmadıysanız veri kurtarma programlarını deneyin.
O&O'nun programı vardı sanırım. Onu tavsiye ederim.
Temiz biçimlendirme yapmıştım. Hızlı biçimlendirme yapmış olsam muhtemelen olurdu ama deneyeyim olmazsa.

Orda 4-5 TB uploadım var :krotey Benim tavsiyem XXX dosyaları indiricem diye fazla yüklenme :haha1
Ben o siteyi genelde 4k filmler ve oyunlar için kullanıyorum. Onlar da ekseriyet freeleech oluyor, ratio bozmuyor. turktorrente geç, ratio işi daha kolay, yerli yabancı her nane düşüyor.

Orda 4-5 TB uploadım var :krotey Benim tavsiyem XXX dosyaları indiricem diye fazla yüklenme :haha1
Ben o siteyi genelde 4k filmler ve oyunlar için kullanıyorum. Onlar da ekseriyet freeleech oluyor, ratio bozmuyor. turktorrente geç, ratio işi daha kolay, yerli yabancı her nane düşüyor.

Daha 5 film indirmişim ve raitom düşmüş haliyle. Dizileri falan kalite şekilde burada bulabiliyorum. Turktorrent'te artık çok içerik yok. 11 saattir tarama yapıyorum. Umarım sildiğim dosyaları bulurum. Ratio belli bir seviyeye çıkınca freeleech indirsek inmez mi hiç? Raito kaç olmalı min?

Her Torrent sıtesının kendıne has kuralları vardır. uyelıgım olmadıgı ıcın bırsey dıyemem ama
tutturulması gereken ratio hep 0,6 olmustur.
0.4 oldugunda tehlike çanları calar.

İşine karışmak gibi olacak ama; 11 saat uğraşmak yerine 5 doları verir geçerdim şahsen... :hihi

İşine karışmak gibi olacak ama; 11 saat uğraşmak yerine 5 doları verir geçerdim şahsen... :hihi
11 saat uğraştım ve sonuç=0. HDD'yi nasıl temizlediysem eskiye dair bir şey bulmadı :D 5 Dolar kaç Türk Lirası haberin var mı? :D

oraya 5 dolar sıkıstı kurtulusun yok. aracına 30tl tüp atıp gezdın say artık :kiskis

11 saat uğraştım ve sonuç=0. HDD'yi nasıl temizlediysem eskiye dair bir şey bulmadı :D 5 Dolar kaç Türk Lirası haberin var mı? :D
Takma kafana, onların doları varsa bizim de liramız var... :hihi:hihi

Dolar düşük olsa neyse diyeceğim de Google Bakiyemde 28 lira var. Bari o yetseydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi bulamıyorum başka yerden

Benim ISS sağolsun torrent kullanamıyorum.
Ülke içindeki torrent sunucuları bildiğin yasaklı.
Belki statik IP'ye geçersem çalışırmış ama ben geçmem.
O yüzden torrent devri kapandı bende.:bilmiyom

Benim ISS sağolsun torrent kullanamıyorum.
Ülke içindeki torrent sunucuları bildiğin yasaklı.
Belki statik IP'ye geçersem çalışırmış ama ben geçmem.
O yüzden torrent devri kapandı bende.:bilmiyom
Bende seedbox var. Seed konusunda sıkıntı yokta işte hala bir yolunu bulamadım :)

Seedbox'ın varsa neden ratio düşük :bilmiyom

Geri
Üst Alt