- 23 Kas 2017
- 20,969
Beni anlamadınız galiba hocam. HDD'yi biçimlendirdim ve geçmişe dair hiçbir şey yok.
Üzerine henüz herhangi bir veri yazmadıysanız veri kurtarma programlarını deneyin.
O&O'nun programı vardı sanırım. Onu tavsiye ederim.
Beni anlamadınız galiba hocam. HDD'yi biçimlendirdim ve geçmişe dair hiçbir şey yok.
Temiz biçimlendirme yapmıştım. Hızlı biçimlendirme yapmış olsam muhtemelen olurdu ama deneyeyim olmazsa.Üzerine henüz herhangi bir veri yazmadıysanız veri kurtarma programlarını deneyin.
O&O'nun programı vardı sanırım. Onu tavsiye ederim.
Orda 4-5 TB uploadım var Benim tavsiyem XXX dosyaları indiricem diye fazla yüklenme
Ben o siteyi genelde 4k filmler ve oyunlar için kullanıyorum. Onlar da ekseriyet freeleech oluyor, ratio bozmuyor. turktorrente geç, ratio işi daha kolay, yerli yabancı her nane düşüyor.
11 saat uğraştım ve sonuç=0. HDD'yi nasıl temizlediysem eskiye dair bir şey bulmadı 5 Dolar kaç Türk Lirası haberin var mı?İşine karışmak gibi olacak ama; 11 saat uğraşmak yerine 5 doları verir geçerdim şahsen...
oraya 5 dolar sıkıstı kurtulusun yok. aracına 30tl tüp atıp gezdın say artık
oraya 5 dolar sıkıstı kurtulusun yok. aracına 30tl tüp atıp gezdın say artık
Her şeyi bulamıyorum başka yerdenTorrent yerine gaz atıp gezmeyi tercih ederdim.
Takma kafana, onların doları varsa bizim de liramız var...11 saat uğraştım ve sonuç=0. HDD'yi nasıl temizlediysem eskiye dair bir şey bulmadı 5 Dolar kaç Türk Lirası haberin var mı?
Dolar düşük olsa neyse diyeceğim de Google Bakiyemde 28 lira var. Bari o yetseydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her şeyi bulamıyorum başka yerden
Bende seedbox var. Seed konusunda sıkıntı yokta işte hala bir yolunu bulamadımBenim ISS sağolsun torrent kullanamıyorum.
Ülke içindeki torrent sunucuları bildiğin yasaklı.
Belki statik IP'ye geçersem çalışırmış ama ben geçmem.
O yüzden torrent devri kapandı bende.