slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Ben elektrik işinden çok korkarım kendim müdahale etmem hiç slowfood maalesef sigortam da yok Sigortayı da almıştım aslında.Benim ölçüm için yapacak bir şeyim yok sanırım.Ölçüm yapan arkadaşların deneyimlerinden yararlanacağım
Bayram rehaveti var sanırım biraz. Yukarıda zaten yoksa eklenmiş olur, varsa değiştirilir demiştim. Tabii ki tercih sizin. Yapmayı düşünürseniz buyurun yöntem burada. Ayrıca wifi olduğu için yine doğrudan müdahale gerektirmez ve göz önünde olmak zorunda değil.Çok güzel. Hepimizin görmek istediği tablo. Zaten ana mantık ortalıkta kablo kalabalığı görmemektir. Aşağıdaki konuda Ömer Çolak üstadımız çözümle ilgili ürünü paylaşmış. Bu tip montajlarda biz mümkün olduğu kadar profesyonel müdahale tavsiye ederiz. Malum elektrik şakaya gelmez. Bu tip bir ürünle hem ürüne sigorta eklemiş olursunuz (Hatta sigorta varsa yerine bunu takarsınız pırıl pırıl olur.) hem de düzenli görünüm bozulmamış olur.
eWeLink Akıllı Sigorta (WattMetre + Wi-Fi)
Klima tüketim verilerinin ölçümünde sıkça kullanılan wattmetreler prizsiz kurulumlarda biraz problemdi. O nedenle bir süredir şu ürünü takipteydim; https://ban.ggood.vip/11uEg Ben ilk gözüme kestirdiğimde döviz kuruyla vesaire 250₺’ye geliyordu. Tam 12 gün önce 400₺ karşılığında sipariş...tavsiyeforumu.com