İNTERNETTE GÜVENLİ SATICILAR

K Çevrimdışı

kamersah 

Aktif Üye
8 Mar 2018
184
o zaman bende birkaç tane paylayaşim.

- Burdan iki tane elektirikli süpürge aldık ve gayet memnunuz bir seneyi geçti kullanıyoruz.

- xiaomi ürünü aldığım mağaza. tv box u burdan almıştım .

- Bu mağzadan Klima aldım burası da gayet iyi ve uygun.

alttaki üç mağazadan kendime ve kuaförlük yapan arkadaşıma traş makinası aldık ve memnunuz.

genelde memnun olduklarım bunlar. daha çokca satıcı var ama tavsiye edebileceklerim bunlar. Tabiki benim alışverişlerimde hiç bir sıkıntı çıkmadı diye sizinkiler de çıkmıcağı garanti değil yine de linkleri araştırıp öyle alışveriş yapın benimki sadece öneri .
Uygunuvar adlı satıcı GittiGidiyor ve Hepsiburada uygun fiyata satıyor ama şikayetvar da hakkında çok şikayet var.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Uygunuvar adlı satıcı GittiGidiyor ve Hepsiburada uygun fiyata satıyor ama şikayetvar da hakkında çok şikayet var.
ne konuda şikayetler. valla ben sipariş verdim klimayı horoz lojistik ile gönderdiler 2 veya 3 güne olması lazım geldi kargo geldiği gün aradım montaj için onlarda hemen vesteli aradılar ve aynı gün montaja geldiler ben memnun kaldım açıkcası o yüzden paylaştım. tabiki sorun çıkan satışları vardır doğrudur.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
n11'deki rotabilisim mağazası da kuzey Avrupa'ya ihraç edilen ihraç fazlası ürünleri uygun fiyatlara satıyor. Firmanın mağazası ankara'da eğer dükkandan alacaksanız indirimli fiyat üzerinden yüzde 5 daha indirim yapıyorlar. Bunun haricinde sadece UPS kargo ile gönderim yapılıyor ve her türlü garanti ve değişim imkanında problem çıkarılmıyor. Özellikle TECHWOOD, TELEFUNKEN ve REGAL satıyorlar. Ben yorumlarına bakarak aldım ve çok memnun kaldım. Televizyon almayı düşünen arkadaşlar varsa Vestel'in 3500 lira bandındki 49 inç televizyonları 2300 lira (4K, 1800 hz, 4 çekirdek, smart, uydulu) 55 inç bandındaki televizyonları da 2600 lira civarında...

K Çevrimdışı

kamersah 

Aktif Üye
8 Mar 2018
184
n11'deki rotabilisim mağazası da kuzey Avrupa'ya ihraç edilen ihraç fazlası ürünleri uygun fiyatlara satıyor. Firmanın mağazası ankara'da eğer dükkandan alacaksanız indirimli fiyat üzerinden yüzde 5 daha indirim yapıyorlar. Bunun haricinde sadece UPS kargo ile gönderim yapılıyor ve her türlü garanti ve değişim imkanında problem çıkarılmıyor. Özellikle TECHWOOD, TELEFUNKEN ve REGAL satıyorlar. Ben yorumlarına bakarak aldım ve çok memnun kaldım. Televizyon almayı düşünen arkadaşlar varsa Vestel'in 3500 lira bandındki 49 inç televizyonları 2300 lira (4K, 1800 hz, 4 çekirdek, smart, uydulu) 55 inç bandındaki televizyonları da 2600 lira civarında...
Dün aldım yav :)

K Çevrimdışı

kamersah 

Aktif Üye
8 Mar 2018
184
Vestel 49UD8400 49" 4K Ultra Hd Uydu Alıcılı Smart Led Tv 2.599,00 TL yerine 2.099,00 TL

Satıcı hakkında hiç şikayet göremedim. Elektrikli ev eşyası satışı yapan bir mağaza gibi görünüyor. Fiyat çok cazip. Satın almamış olsaydım değerlendirebilirdim.

sanalexpress Çevrimdışı

sanalexpress

Aktif Üye
12 Ocak 2018
79
Merhaba gittigidiyor üzerinden doludepo isimli satıcıdan 2 ad tv aldım. Tavsiye ederim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Muhatap bulabileceğiniz yerlerden almanız iyi olur.
Ama Vestel alacaksanız mesela bayisine gitmenizi tavsiye ederim.
Bir sorun olduğunda Vatan ve Vestel arasında kalabilirsiniz çünkü. (Ben öyle düşünüyorum.)

Başımdan geçeni anlatayım kısaca... Netten değilde bulunduğum şehirden bir tv alayım dedim. Büyük panel olsun dedim. Dört yıl önce 120 - 127 büyük ekrandı. Günlerden c.tesi idi. Vestel bayisine gittim. 50 pf 7070 alıcaktım. Son 1850 tl bıraktı. Tamam ver dedim. Bugün olmaz diğer şehirdeki bayide getirtemem. Hem akşam uçağım var yetişemem dedi. Enteresandı. Hadi eyvallah dedim.
Sonra arçelik bayisine gittim. 124 ekran 6000 serili bir tv idi hatırlamıyorum şimdi hatta reklamlarda çıkıyordu. Dünya kupası bu tv de izlenir falan diye. Beyaz rengide vardı. Beyaz istiyordum. Sordum beyazı var mı diye baktılar var dediler. Oo sevindim tamam verin dedim. Fiyatı da 1600 tl idi. Veremeyiz dediler niyee servis kapanmak üzere dedi. Yav sen ver benim servisle işim yok ben kurarım dedim olmaz dediler. Bu da enteresandı. Cebimde paramla tv alamadım o gün o_O
Dedim sen devam nete baktım finlux fx 50 5400 stoğa girmiş al gitsin dedim. O bugün kullanıyorum ama aklım arçelik de kaldı.
Şu an ise 127 küçük geliyor. En az 140 düşünüyorum. Hayalim 165

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Başımdan geçeni anlatayım kısaca... Netten değilde bulunduğum şehirden bir tv alayım dedim. Büyük panel olsun dedim. Dört yıl önce 120 - 127 büyük ekrandı. Günlerden c.tesi idi. Vestel bayisine gittim. 50 pf 7070 alıcaktım. Son 1850 tl bıraktı. Tamam ver dedim. Bugün olmaz diğer şehirdeki bayide getirtemem. Hem akşam uçağım var yetişemem dedi. Enteresandı. Hadi eyvallah dedim.
Sonra arçelik bayisine gittim. 124 ekran 6000 serili bir tv idi hatırlamıyorum şimdi hatta reklamlarda çıkıyordu. Dünya kupası bu tv de izlenir falan diye. Beyaz rengide vardı. Beyaz istiyordum. Sordum beyazı var mı diye baktılar var dediler. Oo sevindim tamam verin dedim. Fiyatı da 1600 tl idi. Veremeyiz dediler niyee servis kapanmak üzere dedi. Yav sen ver benim servisle işim yok ben kurarım dedim olmaz dediler. Bu da enteresandı. Cebimde paramla tv alamadım o gün o_O
Dedim sen devam nete baktım finlux fx 50 5400 stoğa girmiş al gitsin dedim. O bugün kullanıyorum ama aklım arçelik de kaldı.
Şu an ise 127 küçük geliyor. En az 140 düşünüyorum. Hayalim 165

Güzel bir esnaf macerası yaşamışsınız. :)
Ben etraftakilere Vestel aldırırken ne Ado hocamdan haberim vardı ne de bu yazılım işlerinden.
Markaya aldanan bir insan değildim, biraz da forum tecrübem olduğu için demolara kanmıyordum.
Çevremdekiler de işimizi görsün yeter düşüncesinde insanlardı.
Bizde 42PF7175 var, 42" FHD Smart, beyazı da vardı fakat ben dikkat dağıtır diye siyahını aldırdım eve ama sonra beyazını almadığım için pişman oldum. Mobilya zaten koyu renk, televizyonda siyah olunca iyice daralttı mobilyayı. :)
Bu da öyle bir anımdır işte.

Artık süper market zincirleri olsun, vs outlet gibi mağazalar olsun, internet olsun fırsat kovalayabiliyoruz.
TV ihtiyacı olan olursa SEG, Finlux vs. bakarım diye düşünüyorum.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Güzel bir esnaf macerası yaşamışsınız. :)
Ben etraftakilere Vestel aldırırken ne Ado hocamdan haberim vardı ne de bu yazılım işlerinden.
Markaya aldanan bir insan değildim, biraz da forum tecrübem olduğu için demolara kanmıyordum.
Çevremdekiler de işimizi görsün yeter düşüncesinde insanlardı.
Bizde 42PF7175 var, 42" FHD Smart, beyazı da vardı fakat ben dikkat dağıtır diye siyahını aldırdım eve ama sonra beyazını almadığım için pişman oldum. Mobilya zaten koyu renk, televizyonda siyah olunca iyice daralttı mobilyayı. :)
Bu da öyle bir anımdır işte.

Artık süper market zincirleri olsun, vs outlet gibi mağazalar olsun, internet olsun fırsat kovalayabiliyoruz.
TV ihtiyacı olan olursa SEG, Finlux vs. bakarım diye düşünüyorum.

Evet tecrübe bilgi şimdiki gibi değildi. Şimdi sorabiliyoruz daha kapsamlı bir şekilde. DH forum girip araştırma yapıyorduk fakat arkadaşta komşuda yada kafamızdaki marka bilgisi yada tecrübesi vardı. Ki zaten o zamanlar HD mi full HD mi? Kontrast oranı kaç? Kaç renk? Tepkime oranı nedir? gibi sorular özellikler önemliydi. Mesela en kral marka Sony idi benim gönlümde. Her cihazım Sony idi. Mhc 771 hi fi müzik setim vardı. Anlatılmaz yaşanırdı. Hala ölüsü para ama işte Sony eski Sony değil. Herşey değişti.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Evet tecrübe bilgi şimdiki gibi değildi. Şimdi sorabiliyoruz daha kapsamlı bir şekilde. DH forum girip araştırma yapıyorduk fakat arkadaşta komşuda yada kafamızdaki marka bilgisi yada tecrübesi vardı. Ki zaten o zamanlar HD mi full HD mi? Kontrast oranı kaç? Kaç renk? Tepkime oranı nedir? gibi sorular özellikler önemliydi. Mesela en kral marka Sony idi benim gönlümde. Her cihazım Sony idi. Mhc 771 hi fi müzik setim vardı. Anlatılmaz yaşanırdı. Hala ölüsü para ama işte Sony eski Sony değil. Herşey değişti.

Valla abi panel işinde zirve PDP (Plasma) idi. Onun üretimi bitti.
Şimdi zirve OLED ancak onun da sorunları var. Samsung ona alternatif Micro LED geliştiriyor.
Bu panel işinde incelik yarışı başladığı günden beri mertlik bozuldu.
Şimdi de HDR, HLG gibi işlerle maskelemeye çalışıyorlar.

Ben FHD'den öteye gitmem mümkün mertebe. Bir ürünü ölene kadar kullanma taraftarıyım.
FHD panellerin üretimi azalmasaydı iyiydi. Şu an 4K yayın yok, yarın ne olur bilemem.
İnternet hızları 4K için yeterli olabiliyor bölgeye göre ancak maliyetli. 4K için en az 50 megabit lazım.

Bende de Sony TA-FE330R var. LG kolon çifti ile birlikte kullanıyorum.
Ses işi de görüntü işi gibi göreceli, bambaşka - ucu bucağı olmayan bir dünya.

Hayalimde Sony'nin Hi-end'lerini tatmak var ama nasip olur mu bilemem.
Mesela şöyle ürünleri;

SS-X90ED

a-jpg7c10b5bd1c3844f6.jpg

TA-DA9100ES

b-jpg428e5b4e03b23bfe.jpg

c-jpg0946e40e25205d4d.jpg

Geri
Üst Alt