Y
yenilmez1905
Yeni Üye
- 24 Şub 2019
- 21
- 28
Hocam siz tv yi otomatik ip ye alın son kez olmazsa ben modem için uzak bağlantı isteyeceğim
Sevindim kablodan çıktığına. Israrla tekrarlandı. Ama çözüme kavuşması güzel olmuş. Hayırlısı diyelim. Tv yi güncellemeyi unutma güncel linki yukarıda paylaşmıştımSorun çözüldü kablo sıkıntı varmış, fabirka çıkışı kablolarda sorun olmuyor. D tentips 'e çok teşekkür ederim sonun sayesinde çözdüm.
Sevindim kablodan çıktığına. Israrla tekrarlandı. Ama çözüme kavuşması güzel olmuş. Hayırlısı diyelim. Tv yi güncellemeyi unutma güncel linki yukarıda paylaşmıştım
Sonuç olan herşey kabulümzdür. Değerli form üyelerine. Ve tavsiye formunu kuran Sota ya teşekkürlerTv güncelledim teşekkürler, bilgisayardan kablo çalıştığı için bozuk olma ihtimalini hiç düşünmemiştim tvde çıkarttı sorun
Senin adına sevindim ,sevgili Labnete de ayrıca teşekkür ederim,ama işte bazı cihazlar kablo seçiyor ne hikmetse .Tv güncelledim teşekkürler, bilgisayardan kablo çalıştığı için bozuk olma ihtimalini hiç düşünmemiştim tvde çıkarttı sorun
Abi sorduğun için cevaplıyorum aslında cihazlar kablo seçmezler (tabi kablo çapraz çakılmamışsa) 1 3 2 6 kablolar 100 mbps, gb içinse 8 kabloda data taşır eğer 1 cihazın gb desteği yoksa 1 3 2 ve 6 dan data çeker diğer 4 ünün bir önemi yoktur bunlardan biri kopuk olursa gb düşer 100 mbps den bağlanır, gb desteği olmayan ise apipa protokolüne düşer yani 169 lu ip alır yönlendirici ile iletişim kuramazSenin adına sevindim ,sevgili Labnete de ayrıca teşekkür ederim,ama işte bazı cihazlar kablo seçiyor ne hikmetse .
Hopaaaa,sen ne vakit tentips oldun ,hadi şimdi birde bu niki öğren bakalım aloAbi sorduğun için cevaplıyorum aslında cihazlar kablo seçmezler (tabi kablo çapraz çakılmamışsa) 1 3 2 6 kablolar 100 mbps, gb içinse 8 kabloda data taşır eğer 1 cihazın gb desteği yoksa 1 3 2 ve 6 dan data çeker diğer 4 ünün bir önemi yoktur bunlardan biri kopuk olursa gb düşer 100 mbps den bağlanır, gb desteği olmayan ise apipa protokolüne düşer yani 169 lu ip alır yönlendirici ile iletişim kuramaz
Abi sen öğrenirsin yeteneğin var diye yazdım yoksa bende seçiyor der geçerim ?Hopaaaa,sen ne vakit tentips oldun ,hadi şimdi birde bu niki öğren bakalım alo
Tabi sen olayı bildiğin için açık açık anlatıyorsun, bilmeyenler -benim gibi - kablo seçiyor der geçer