Y
yenilmez1905
Yeni Üye
- 24 Şub 2019
- 21
- 28
Merhabalar, televizyonumuzda İnternet bağlantı problemi var. İnternet kablosu ile televizyona bağlantı kurduğum zaman bağlı değil olarak görünüyor. Televizyonu garanti aracılığı ile değişime gönderdik ve değişim kabul edilip yeni televizyon gönderildi ancak sorunumuz hala devam etmekte. Vestel teknik servisi kendi bayilerine götürerek kendi bayilerinde test ettiler orada İnternet bağlantısı geliyor anca uygulama ile girdiğimiz zaman herhangi bir şeye bağlantı hatası alıyorduk bu sorunun yazılımsal kaynaklı olduğu söylediler. Uzun yıllar sonra bu siteyi buldum ve şansımı burada denemek istedim, umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
Sorunu çözmek için uğraştığım yollar:
İnternet kablosunu değiştirip tekrar denedim
Farklı modem denedim
Modem yetkili servisine ulaşarak yardım talebi istedim ve internet gelişmiş ayarlarına ip adresi ve dns değiştirerek denedim ancak genede bağlanmadı
Televizyon değiştirildi (Aynı model değişim olarak geldi)
Not: Televizyon modelini tam olarak hatırlamıyorum umarım aşağıdaki resimde yazıyordur.
Sorunu çözmek için uğraştığım yollar:
İnternet kablosunu değiştirip tekrar denedim
Farklı modem denedim
Modem yetkili servisine ulaşarak yardım talebi istedim ve internet gelişmiş ayarlarına ip adresi ve dns değiştirerek denedim ancak genede bağlanmadı
Televizyon değiştirildi (Aynı model değişim olarak geldi)
Not: Televizyon modelini tam olarak hatırlamıyorum umarım aşağıdaki resimde yazıyordur.