Sistem win olunca uzaktan erişimi açmak-kapatmak bilen için hiç de zor değil,yani bilgisayar içindekilere bakılırken karşı tarafın görmesi ve bilmesi çok tuhaf değil bana göre,anlaşılan iyibir trojan (truva atı) yemiş ,gerçi konumuz değil ama ben de mali müşavir arkadaşıma bu nedenle hdd bir bölümünü ayırıp ext3 olarak formatlayıp linux kurmuştum,sırf bu nedenle.Tüm yedeklerini linux altında yapıyor ki uzaktan win erişimi olsa da sistem linux ile açıldığından karşı taraf olayı ne görebilir nede müdahale edebilir.Aslında bu işi otomatik yapalım dedim ama yapamadım,mesela winden yedeği doğrudan linux üzerine kopyalamak gibi,ama bizim yol daha da güvenli oldu,yapamadığım daha iyi gibi oldu yaniyedek alınan hdd leri de firewall ile korumak lazım ...
Evet,aslında önce livecd ile yapmasını önerdim, livecd ile usbye kopyala dedim,beceremem-yapamam dedi vede yapamadı,ama şimdi tüm bankacılık işlemlerini bile linux üzerinden yapıyor,bu arada cavabın için teşekkür ederim.güzel teknikmiş,başarılı iş tebrik ederim linux olayı
win değil de 10 diyelim. çünkü 7 yi çözemiyorlar kolay kolay. ama 10 daki telemetry 2 günde çözülüyor.Sistem win olunca uzaktan erişimi açmak-kapatmak bilen için hiç de zor değil,yani bilgisayar içindekilere bakılırken karşı tarafın görmesi ve bilmesi çok tuhaf değil bana göre,anlaşılan iyibir trojan (truva atı) yemiş ,gerçi konumuz değil ama ben de mali müşavir arkadaşıma bu nedenle hdd bir bölümünü ayırıp ext3 olarak formatlayıp linux kurmuştum,sırf bu nedenle.Tüm yedeklerini linux altında yapıyor ki uzaktan win erişimi olsa da sistem linux ile açıldığından karşı taraf olayı ne görebilir nede müdahale edebilir.Aslında bu işi otomatik yapalım dedim ama yapamadım,mesela winden yedeği doğrudan linux üzerine kopyalamak gibi,ama bizim yol daha da güvenli oldu,yapamadığım daha iyi gibi oldu yani
aslında ben de onu diyecektim he. madem çektin bi gönder de malı görelim diyecekti arkadaş bakalım ne olucaktıYiğidin malı meydanda olur
Salla gitsin.
Gönderir ne olacak ki, üzerinde adı yazmıyor ya tanısın kendi malını mülkünü...aslında ben de onu diyecektim he. madem çektin bi gönder de malı görelim diyecekti arkadaş bakalım ne olucaktı
aslında nasıl olsa anlamaz diye tutar da bi gündüz feneri gönderirse kötü olurGönderir ne olacak ki, üzerinde adı yazmıyor ya tanısın kendi malını mülkünü...