Seronet
Aktif Üye
- 24 Kas 2022
- 83
- 43
Böyle bir habere denk geldim.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Mahkeme ve Vestelin tutumu yok artık dedirtti :(
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Mahkeme ve Vestelin tutumu yok artık dedirtti :(
Zaten oradan belli oluyor. Biraz, sadece biraz elektronik bilgisi olan biri 2000w' lık kettle'ın patlayabileceğini ama maksimum 120w güçle çalışan TV' nin patlamayacağını bilir.Herşeye ok ama TV markasını vurgulamak nedir arkadaş.!
Defansif derken? Bakın hiç bu üslupla yazmadım, ilk defa yazıyorum. Söylediğiniz söz tamamıyle komik. İstedikleri markayı öne çıkarsınlar, istedikleri gibi yazsınlar da bunca yıldır içinde olduğumuz, bilimsel olarak nasıl çalıştığını, nasıl üretildiğini, nasıl tamir edildiğini bildiğimiz ve kişiye özel değil bilimsel olarak içeriğinin ne olduğu açıklanabilecek birşeyi "Uykuda olabilir" diyerek açıklayamazsınız. Bu mantığa göre su molekülü de uykuda olduğumuz için böyle! patlayabilir.Arkadaşlar haklılık payınız olduğu gibi, birazda defansif gördüm sizleri. Otobüste kaza yapınca genellikle Metro turizm diye haber yapılır. Eğer gerçekten Tv yüzünden olduysa markayı tabi ki öne çıkaracaklar. Olmaz demeyin, insan uyurken fark etmeyebilir böyle kazaları.
Abi patladı demese eyvallah, bir de tv alev alamaz bence.Arkadaşlar haklılık payınız olduğu gibi, birazda defansif gördüm sizleri. Otobüste kaza yapınca genellikle Metro turizm diye haber yapılır. Eğer gerçekten Tv yüzünden olduysa markayı tabi ki öne çıkaracaklar. Olmaz demeyin, insan uyurken fark etmeyebilir böyle kazaları.
Kelime değil hocam bunu da yazmasaydınız madem.Defansif derken? Bakın hiç bu üslupla yazmadım, ilk defa yazıyorum. Söylediğiniz söz tamamıyle komik. İstedikleri markayı öne çıkarsınlar, istedikleri gibi yazsınlar da bunca yıldır içinde olduğumuz, bilimsel olarak nasıl çalıştığını, nasıl üretildiğini, nasıl tamir edildiğini bildiğimiz ve kişiye özel değil bilimsel olarak içeriğinin ne olduğu açıklanabilecek birşeyi "Uykuda olabilir" diyerek açıklayamazsınız. Bu mantığa göre su molekülü de uykuda olduğumuz için böyle! patlayabilir.Başka tek kelime eklemeyeceğim.
Üstadım defans yapacak bir durumumuz yok ayrıca neden yapalım.Arkadaşlar haklılık payınız olduğu gibi, birazda defansif gördüm sizleri. Otobüste kaza yapınca genellikle Metro turizm diye haber yapılır. Eğer gerçekten Tv yüzünden olduysa markayı tabi ki öne çıkaracaklar. Olmaz demeyin, insan uyurken fark etmeyebilir böyle kazaları.
Hocam çok haklısın. Konuyu açarken de patlamış çatlamış konusundan çok kazaya üzüldüm. Habere göre de verilen karara üzüldüm. Herkes patlamaya takıldı. Malum ülkemizdeki habercilik abartı üzerine. Tekrar etmem gerekirse patlama konusuna takılmadım bile. Öyle yada böyle yangına Vestel sebep olduysa sonuç değişmez.Üstadım defans yapacak bir durumumuz yok ayrıca neden yapalım.
Hiçbir firma babamın oğlu değil burada fazlasıyla Vestel gömüyoruz zaten.
Tv içerisinde patlayacak ne donanım var ki patladı ibaresi kullanılmış.
En olası ihtimal ledler erime yapmıştır yada kart yanmıştır.
Patlama denilince aklıma termosifon gelir.
Mahkeminin verdiği karar sorgulamak bize düşmez fakat kişisel görüşüm tüm zararın karşılanması yönünde olurdu.Hocam çok haklısın. Konuyu açarken de patlamış çatlamış konusundan çok kazaya üzüldüm. Habere göre de verilen karara üzüldüm. Herkes patlamaya takıldı. Malum ülkemizdeki habercilik abartı üzerine. Tekrar etmem gerekirse patlama konusuna takılmadım bile. Öyle yada böyle yangına Vestel sebep olduysa sonuç değişmez.
Üstadım. Hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin ve esas geride kalanlara sabır versin. Beni de yanlış anladınız. Ben diyorum ki söz konusu cihazın patlaması (Ki ortamda yalnızca yangın değil, patlama belirtileri var.) aynı ortamda bulunabilecek kapağı sıkı kapalı kolonya şişesi kadar bile imkan dahilinde değil. Evet sebep olan oysa sonuç değişmez diyorsunuz ama bir de şöyle düşünün, siz bir ürün temin ettiniz (süt mesela) kullanıcı yazın 1 gün oda ısısında bekletti, içti, "Botulismus toksininden öldü." Şimdi sizin isminiz bütün afişlerde boy boy gezerse bunu açıklayabilecek yegane kişiler hekimler değil midir?Hocam çok haklısın. Konuyu açarken de patlamış çatlamış konusundan çok kazaya üzüldüm. Habere göre de verilen karara üzüldüm. Herkes patlamaya takıldı. Malum ülkemizdeki habercilik abartı üzerine. Tekrar etmem gerekirse patlama konusuna takılmadım bile. Öyle yada böyle yangına Vestel sebep olduysa sonuç değişmez.