Evet farkettim, neyse ki konuştuk hallettik ? bende gözlük var görürüm görürüm ?Tamam ,ama can ağbiye senin linki vermiştim ,görmemiş ya ( albanez ) ,sen de ben gelince görmezsen yandık
Aaaa, ben de yurt dışı seyahate çıkacaktım ,geldiğimde olsa olmaz mıİlteriş Yılmaz bence Emmiye özel olarak kendisinin uygun gördüğü bir gün atlayıp gidelim, söyleşi sohbet çekimi yapalım gelelim ne dersin?
İlteriş Yılmaz bence Emmiye özel olarak kendisinin uygun gördüğü bir gün atlayıp gidelim, söyleşi sohbet çekimi yapalım gelelim ne dersin?
Aaaa, ben de yurt dışı seyahate çıkacaktım ,geldiğimde olsa olmaz mı
Yooo, sadece kış turizmine çıkacaktım ,emekliyim ya ,tüm avrupa emeklileri gibi geziye çıkacağım,nerden çıktı görmek istememekValla çok mantıklı, yoksa kaçıp duruyor
Bak gördün mü, adam bizi görmek istemiiii
Her kış yapıyosun yani ?Yooo, sadece kış turizmine çıkacaktım ,emekliyim ya ,tüm avrupa emeklileri gibi geziye çıkacağım,nerden çıktı görmek istememek
Evettt,bu kış Madrite gidelim dediydikHer kış yapıyosun yani ?
E iyi o zaman sen yeter ki git biz gelmeyiz ?Evettt,bu kış Madrite gidelim dediydik
Biz Mardin'e gidemiyoruz, Adam Madrit'e gidiyor helal olsun vallahiEvettt,bu kış Madrite gidelim dediydik
Sen nereden, hangi ülkeden ve kaç maaş ile emeklisin sevgili Alaattin abi.Evettt,bu kış Madrite gidelim dediydik
Abi bırak yaaa, gözden uzak gönülden ırak demişsin benim için ?İlteriş Yılmaz ,ben seni takip ediyordum ama şimdi yok görünüyorsun bende