Haha merhaba abi ?ben epeyi zamandır bakınıyordum nerede dir diye,iyi oldu yeniden görüşmek+
sitenin adresi neydi? nereden girip satın alacağım?
bir kaç şey alacağım bana adresi verin ltf
hayırlı işler++
Var var elbette. Sitede litre fiyatı var. Özelden bilgi vereyim ?hocam 5lt lik teneke kutu göremedim,varmı?
Turunç reçeli biraz sıkıntılı idi, çabuk bozulunca tekrar sipariş vermedik. Onu biz yapmadığımız için arkadaşlardan alıyorduk. Beğenmedik açıkçası. Keçi peyniri de yaz döneminde biraz zor bulunuyor. ?ben şimdi 5lt olarak sepete ekledim 5lik teneke olacak+
bir kaç kalem daha ekledim.
Keçi peyniri
Turunç reçeli
göremedim?
Her zaman, çok sevinirim.Harika olmuş.Başarılar dilerim.Yüz yüze sohbet etmek dileğiyle.
Adam ünlü yahu ?Her zaman, çok sevinirim.
Bu arada B baran5454 (umarım doğru etiketlemişimdir) kardeşimiz Fethiye de beni buldu, benim için şaşırtıcı olmakla birlikte oldukça keyif verici bir sohbet gerçekleştirdik. (Aklıma gelmemiş keşke selfie çekip atsaydık)
Yani keşke mümkün olsa da tüm gönül dostlarımız ile yüz yüz görüşebilsek ?
İmkanı olan herkese kapımız her daim açık, yerimiz belli ?
Valla yalan değil abi bir an bi duraksadım, Bizim Bacanağın açtığı işyerinde malum yardım ediyorduk, yazarkasa alalım diye çıkmıştık, döndüğümüzde ben arkadan geliyordum baktım kapının önünde birisiyle konuşuyor bizim baldız bacanak falan, geldim baktım Adam bana adımla hitap ediyor, ''Tanışalım'' diyorAdam ünlü yahu ?
Fethiye'ye gelirsem mutlaka tanışmak isterim ama maalesef ben değilim o şanslı kişi.Her zaman, çok sevinirim.
Bu arada B baran5454 (umarım doğru etiketlemişimdir) kardeşimiz Fethiye de beni buldu, benim için şaşırtıcı olmakla birlikte oldukça keyif verici bir sohbet gerçekleştirdik. (Aklıma gelmemiş keşke selfie çekip atsaydık)
Yani keşke mümkün olsa da tüm gönül dostlarımız ile yüz yüz görüşebilsek ?
İmkanı olan herkese kapımız her daim açık, yerimiz belli ?
Adı baran o kesinFethiye'ye gelirsem mutlaka tanışmak isterim ama maalesef ben değilim o şanslı kişi.
Bir gün gelirim inşallah o zaman doğru etiketler siniz fotoğraf da çekeriz ?Adı baran o kesin
Forumdaki adı da Baran diye başlıyor da devamını unuttum, bak gönlümde o kadar yer etmişsin ki hocam seni etiketlemişim ?
Her zaman beklerim ?Bir gün gelirim inşallah o zaman doğru etiketler siniz fotoğraf da çekeriz ?