İlk inverter klima markası hangi marka

F Çevrimdışı

Fıratt

Aktif Üye
28 Ağu 2022
130
39
ZSX yanında LN lafı olmaz.
Her türlü ZSX yani. Bugün gittiğim me bayisi mhi bir sabancı markası olduğunu mitsubishi markası ile hiçbir alakası olmadığını söyledi baya bi gömdü mhi yi ama mhi bayisine electiric i sorduğumda electiric ile heavy nin aynı çatı altında olduğunu adaletli şekilde karşılaştırmıştı ama me bayisi bugün mhi yi gömdü durdu yoğurdum ekşi diyecek hali yoktu zaten

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Her türlü ZSX yani. Bugün gittiğim me bayisi mhi bir sabancı markası olduğunu mitsubishi markası ile hiçbir alakası olmadığını söyledi baya bi gömdü mhi yi ama mhi bayisine electiric i sorduğumda electiric ile heavy nin aynı çatı altında olduğunu adaletli şekilde karşılaştırmıştı ama me bayisi bugün mhi yi gömdü durdu yoğurdum ekşi diyecek hali yoktu zaten
Atmadan önce keske google bir sorsaydı.
O zaman demezler mi Japonyada MHI neden bu adını kullanamıyor diye.!

F Çevrimdışı

Fıratt

Aktif Üye
28 Ağu 2022
130
39
Atmadan önce keske google bir sorsaydı.
O zaman demezler mi Japonyada MHI neden bu adını kullanamıyor diye.!
İşte attıda durdu ama ikisi arasında hala bir seçim yapamadım katalog verilerini paylaşıyorum incelediğim kadarıyla mhi biraz daha güçlü LN ye göre ama LN nin yapay zekası kanat teknolojisi ve diğer özellikleri LN yi daha öne itiyor kafamı karıştırıyor:hmm

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
İşte attıda durdu ama ikisi arasında hala bir seçim yapamadım katalog verilerini paylaşıyorum incelediğim kadarıyla mhi biraz daha güçlü LN ye göre ama LN nin yapay zekası kanat teknolojisi ve diğer özellikleri LN yi daha öne itiyor kafamı karıştırıyor:hmm

üstadım yanlış anlama çoğu zaman kanat yönlendirmesini kapatmak zorunda kalıyoruz.

oturduğumuz alana direk vurmaması için
inan belki hiç kullanmayacağın bir özellik olabilir.

F Çevrimdışı

Fıratt

Aktif Üye
28 Ağu 2022
130
39
üstadım yanlış anlama çoğu zaman kanat yönlendirmesini kapatmak zorunda kalıyoruz.

oturduğumuz alana direk vurmaması için
inan belki hiç kullanmayacağın bir özellik olabilir.
Yok bir tek kanat yönlendirmesi değil bütün özellikleri ile karşılaştırıyorum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Yok bir tek kanat yönlendirmesi değil bütün özellikleri ile karşılaştırıyorum
FH serisi üretimi durmasaydı gözü kapalı al kullandım derdim.

Üstüne basarak söylüyorum ekstrem iklimi olan bölgede oturmadığın için arada ki fiyat farkını
elektrik faturasından çıkarman mümkün değil.

Eyvallah premium sınıfı verimli fakat fiyatı uçuk.

F Çevrimdışı

Fıratt

Aktif Üye
28 Ağu 2022
130
39
FH serisi üretimi durmasaydı gözü kapalı al kullandım derdim.

Üstüne basarak söylüyorum ekstrem iklimi olan bölgede oturmadığın için arada ki fiyat farkını
elektrik faturasından çıkarman mümkün değil.

Eyvallah premium sınıfı verimli fakat fiyatı uçuk.
Artık ne ucuz ki hiçbir şey değerinde satılmıyor zaten taksitle alacağım 4 bin 4 bin ödenir

Geri
Üst Alt