Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
üstten sürekli damlayan su var mı.Hayır ve altımda 2 tane neredeyse 15 yıllık mhi ler var ve yeni takılmış gibi duruyor
üst katın klimasının drenajının damlaması gibi.
üstten sürekli damlayan su var mı.Hayır ve altımda 2 tane neredeyse 15 yıllık mhi ler var ve yeni takılmış gibi duruyor
Yok hayır üst katımda klima var yağmur suyunu kesiyor hatta ama drenaj suyu denk gelmiyor çürüme zaten alt yanlardan başladıüstten sürekli damlayan su var mı.
üst katın klimasının drenajının damlaması gibi.
inan şaşırdım. 4 yıl tamamen açık alanda çalışan LG sirus makinamız var tertemiz duruyor.Yok hayır üst katımda klima var yağmur suyunu kesiyor hatta ama drenaj suyu denk gelmiyor çürüme zaten alt yanlardan başladı
Bende anlamadım endişeleniyorum kompresörü de çürütecek diye bu yüzden lg gruptan uzak durmak istiyoruminan şaşırdım. 4 yıl tamamen açık alanda çalışan LG sirus makinamız var tertemiz duruyor.
kompresör öyle hemen delinip çürüyecek malzemeden üretilmez.Bende anlamadım endişeleniyorum kompresörü de çürütecek diye bu yüzden lg gruptan uzak durmak istiyorum
Peki ZSX LN FTXM arasında seçim yaptırsalar hangisini seçerdinizkompresör öyle hemen delinip çürüyecek malzemeden üretilmez.
Yanılmıyorsam Shira Eco modelin kompresör Gree üretimiydi.Peki ZSX LN FTXM arasında seçim yaptırsalar hangisini seçerdiniz
Ben de bilmiyorum ama airfel in kompresörlü Daikin diye biliyorumYanılmıyorsam Shira Eco modelin kompresör Gree üretimiydi.
Shira Plus ve üzerinde Kompresör Daikin marka.
3-4 yıldır airfel klimalarını midea ürettiyor.Ben de bilmiyorum ama airfel in kompresörlü Daikin diye biliyorum
Tabii ki de bugün mitsubishi electiric bayisine gittim modellere baktım türkiye üretim AP ve yeni çıkan ay serilerinin sadece dış plastik kalitesinden bahsedeceğim 9 luk HR de zaten dış üniteyi yarım kondansere çevirmişler tr üretim modellerin plastik kalitesi Tayland üretim EF ve LN serilerine göre daha düşüktü bunu el ile dokunduğunuzda anlayabilirsiniz marka iyi de olsa ürün giriş seviyesi olunca özellikle de tr üretimse kendini ele veriyor3-4 yıldır airfel klimalarını midea ürettiyor.
Yanlış anlamayın o kadar para verip Gree kompresörlü makina almak istemem.
ME alacaksan EF alacaksın gerisi hikaye.Tabii ki de bugün mitsubishi electiric bayisine gittim modellere baktım türkiye üretim AP ve yeni çıkan ay serilerinin sadece dış plastik kalitesinden bahsedeceğim 9 luk HR de zaten dış üniteyi yarım kondansere çevirmişler tr üretim modellerin plastik kalitesi Tayland üretim EF ve LN serilerine göre daha düşüktü bunu el ile dokunduğunuzda anlayabilirsiniz marka iyi de olsa ürün giriş seviyesi olunca özellikle de tr üretimse kendini ele veriyor
Mhi de zsx bakıyorum me de LN ile ilgileniyorumME alacaksan EF alacaksın gerisi hikaye.
Şimdi seçimim ZSX mi LN mi onu karar vermeye çalışıyorumME alacaksan EF alacaksın gerisi hikaye.
ZSX yanında LN lafı olmaz.Şimdi seçimim ZSX mi LN mi onu karar vermeye çalışıyorum