Değil tabii ki mitsubishi heavy nin yazılımını çalışma stabiletesini nasıl buluyorsunuzşuan piyasadaki bütün klimalar inverter.
inverter klimalar arasındaki en büyük fark yazılım-mühendisliktir.
Aynı komponentlerden imal edilmiş klimalarda
A markasında farklı B markasında farklı çalışır
bunu unutmayın o yüzden üstüne basarak hep söylüyorum.
Markaya aldanmayın çalışma stabiletesine bakın.
örnek veriyorum
25 dereceye ayarladınız içerisi 27 derece olmuş hala haldır haldır ısıtmaya devam ediyor.
şimdi bu makina normal mi.!
MHI alt ve ust segment arasında çok fazla kalite farkı var.Değil tabii ki mitsubishi heavy nin yazılımını çalışma stabiletesini nasıl buluyorsunuz
Zsx ile ilgileniyorum ftxm ile kıyaslıyorumMHI alt ve ust segment arasında çok fazla kalite farkı var.
Tercih edilecekse üst seriler tercih edilmeli fakat
fiyat bandı ME yaklaşırsa tabiki ME tercih edilmeli.
hangi şehirde oturuyorsunuz ve kullanım şekli nasıl olacak.Zsx ile ilgileniyorum ftxm ile kıyaslıyorum
istanbulda Yaşıyorum küçük ve yazları çok sıcak bir odaya takılacak büyük görevi soğutmada kullanılacak ama kışın ısıtmada da kullanılabilir ara sırahangi şehirde oturuyorsunuz ve kullanım şekli nasıl olacak.
Bizim buralara göre istanbul yayla gibi kalıyoristanbulda Yaşıyorum küçük ve yazları çok sıcak bir odaya takılacak büyük görevi soğutmada kullanılacak ama kışın ısıtmada da kullanılabilir ara sıra
Alınmışken en iyisi olsun diyorum ME de legendera alırdım ama onun fiyatı çok artmış ftxm ile zsx arasında seçim yapmaya çalışıyorumBizim buralara göre istanbul yayla gibi kalıyor
sadece soğutma amaçlı kullanılacaksa neden premiuim serisini bakıyorsunuz.
çünkü çok ciddi rakamlar.
ekstrem koşullarda kullanılmayacak bana göre değmez.Alınmışken en iyisi olsun diyorum ME de legendera alırdım ama onun fiyatı çok artmış ftxm ile zsx arasında seçim yapmaya çalışıyorum
İçeride LG üretim Arçelik klima var 6.yılına girdi dış ünitesi çürüdü arçelik LG grubundan biraz uzak kalayım benekstrem koşullarda kullanılmayacak bana göre değmez.
inan klima ihtiyacım olsa gözü kapalı LG dual plus alır geçerim.
Eviniz denizden rüzgar mı alıyor.İçeride LG üretim Arçelik klima var 6.yılına girdi dış ünitesi çürüdü arçelik LG grubundan biraz uzak kalayım ben
Hayır ve altımda 2 tane neredeyse 15 yıllık mhi ler var ve yeni takılmış gibi duruyorEviniz denizden rüzgar mı alıyor.