teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Kendin duruyorsun,kaç kez uyardım saat verdim (ramazan abinin kangal havlıyor uzun uzun ,sanırım bizim kapıda )Naaassın deluganluuuu
bırakın da beni gidip yatem gaari :kis
Kendin duruyorsun,kaç kez uyardım saat verdim (ramazan abinin kangal havlıyor uzun uzun ,sanırım bizim kapıda )Naaassın deluganluuuu
bırakın da beni gidip yatem gaari :kis
Adem Helvacı abi galiba yarın sabah uyur koşar olacak. Kangal sesi iyidir, güven verir insana artık yıllardır duymaktan hiç rahatsız etmiyor beni geceleri.?Kendin duruyorsun,kaç kez uyardım saat verdim (ramazan abinin kangal havlıyor uzun uzun ,sanırım bizim kapıda )
Kangal CAN dır. ?Kendin duruyorsun,kaç kez uyardım saat verdim (ramazan abinin kangal havlıyor uzun uzun ,sanırım bizim kapıda )
saclar beyazlayinca takiyor insan ister istemez en azindan ben
Bu gün hanım özel yemek yaptı yesin diye ,ramazan abiye de "sal kocakafayı " dedim ,insanlara 5 (yazı ile beş) basarlar adem,yemeğini yedi ,ama bizim kapıya gidip geliyor ,yaklaşık 80 metre aramızKangal CAN dır. ?
Öhömmmsaclar beyazlayinca takiyor insan ister istemez en azindan ben
Hiç sorma ,halen havlıyor bu arada ,sanırım bizim hanım yarın özel yemek yapacakmış korkmasa dışarı çıkıp bakacak da korkuyor ,karanlık buralar sevgili Horizon707Adem Helvacı abi galiba yarın sabah uyur koşar olacak. Kangal sesi iyidir, güven verir insana artık yıllardır duymaktan hiç rahatsız etmiyor beni geceleri.?
Belki özel yemeği hak etmeye çalışıyordur ya da bu gün yediğinin hakkını veriyordur. Kangallar yemekten sonra ya da yemek verileceğini bildikleri zaman artist hareketler yaparlar bak ben burdayım çalışıyorum seni koruyorum diye? En azından ben öyle gözlemledim.Hiç sorma ,halen havlıyor bu arada ,sanırım bizim hanım yarın özel yemek yapacakmış korkmasa dışarı çıkıp bakacak da korkuyor ,karanlık buralar sevgili Horizon707
Tam çıkıyordum ,hadi yazıp öyle çıkayım dedimBelki özel yemeği hak etmeye çalışıyordur ya da bu gün yediğinin hakkını veriyordur. Kangallar yemekten sonra ya da yemek verileceğini bildikleri zaman artist hareketler yaparlar bak ben burdayım çalışıyorum seni koruyorum diye? En azından ben öyle gözlemledim.
Hitap şekli olarak kullandığını söyledin, yadırgamıyorum Adem abi.
+1Hitap şekli olarak kullandığını söyledin, yadırgamıyorum Adem abi.
Herkes takar tabi, forum saygılı adam dolu, büyüğünün kendisine abi demesine müsade etmiyor ve uyarıyor.