Huawei mate serisi

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
One plus ta o konuda çok kötü değilmiş güncelleme geliyor mus ama ne sıklıkla bilmiyorum. Batarya kullanimda gayet iyi izlediğim videolara göre söylüyorum . Mi 6 karşılaştırmasında mı 6 dan gün sonunda daha fazla bataryası kalıyor one plusun. 4 k video çekimi filan var kamerası gayet güzel . Söyle guzel bir karşılaştırma video var merak eden izleyip fikir yazarsa banada fikir olur.
[video=youtube]https://youtu.be/c5XFTCHal8g[/video]

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
36
android telefonlarda yazilim onemli. arayuzu iyi olan, sorun cikarmayan firmalari tercih edin derim. ( tabi root islerine filan girmeyecekseniz)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,368
Güncelleme Denince Akla İphone Gelir
ama

Adamlar Sonunda İtiraf Ettı Guncelleme Gönderdikce Cıhazları Yavaslatıyoruz Dıye

Ozur Olarak Batarya Degısımlerınde Indırım Uygulaması Yaptılar...

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,491
Sota' Alıntı:
Güncelleme Denince Akla İphone Gelir
ama

Adamlar Sonunda İtiraf Ettı Guncelleme Gönderdikce Cıhazları Yavaslatıyoruz Dıye

Ozur Olarak Batarya Degısımlerınde Indırım Uygulaması Yaptılar...

Hatalı bataryayı indirimle sattı. Bence bu bile yeterli firmanın ne olduğunu görmek için. :hmm:

4S'den beri yavaşlatma olayı var ama insanların algısı sürekli cihaz almaya odaklanmış artık.

4-5 yılda cihazları eskiyormuş.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Umut Barış' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
One plus 5t çıkmış birde onu yeni gördüm :)

Telefondan beklentin nedir, önemli olan o. 

Bence Oreo ile çıkmış bir telefon al derim.  :sırıtma2:

Fiyat performans çok fazla bütçem yok . 2000- 2500 bandında bu telefondan iyisi yok s8 iPhone x ile kıyaslanan bir telefon bu. Bazı özellikleri daha iyi s8 den filan. Kamera konusunda da sınıfına göre cok iyi. İşlemci çekirdek Ram i çok iyi. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla baya performansli bir telefon. Eksiği bir sürüm düşük Android olsun :)

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,491
clearidas' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Telefondan beklentin nedir, önemli olan o. 

Bence Oreo ile çıkmış bir telefon al derim.  :sırıtma2:

Fiyat performans çok fazla bütçem yok . 2000- 2500 bandında bu telefondan iyisi yok s8 iPhone x ile kıyaslanan bir telefon bu. Bazı özellikleri daha iyi s8 den filan. Kamera konusunda da sınıfına göre cok iyi. İşlemci çekirdek Ram i çok iyi. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla baya performansli bir telefon. Eksiği bir sürüm düşük Android olsun :)

Bence Oneplus 5 al.

Durduk yere çözünürlük artırmanın anlamı yok.

Çözünürlük artınca tüketim artar. En fazla enerji tüketen eleman ekran.  :sırıtma:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Umut Barış' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Bence Oneplus 5 al.

Çözünürlük artınca tüketim artar. En fazla enerji tüketen eleman ekran.  :sırıtma:
Oda farklı bir bakış açısı değerlendireceğim  :krokop:

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,491
clearidas' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Bence Oneplus 5 al.

Oda farklı bir bakış açısı değerlendireceğim  :krokop:

Kamera yönünden kıyaslama yapmayı da unutma. 

Odak herşey değildir. Sensör de önemli. 

Kolay gelsin.  :jeo:

Geri
Üst Alt