Bende bugün inceledim hoş güzel duruyor batarya ram işlemci fena değil. Kamerası çok güzel filan sevdim yarın alabilirim aksi bir fikir olmazsa.Umut Barış' Alıntı:Android'de kesinlikle Xiaomi veya Huawei almalısın.
Ben GR5 kullanıyorum.
EMUI güzel bir arayüz. Apple kopyası derler. Ama onun gibi sıkıcı değildir. Sade ve kullanışlıdır.
Menü yok. Masaüstü var. Uygulamaların toplu dursun istiyorsan onları klasörler halinde toplayabilirsin.
Dün Media Markt'ta elime aldığım cihazlardan biriydi. Malzeme kalitesi harika.
Fakat kaygan bir arka yüzeyi var gibi. Elimde tutmaya korktum.
clearidas' Alıntı:Bende bugün inceledim hoş güzel duruyor batarya ram işlemci fena değil. Kamerası çok güzel filan sevdim yarın alabilirim aksi bir fikir olmazsa.Umut Barış' Alıntı:Android'de kesinlikle Xiaomi veya Huawei almalısın.
Ben GR5 kullanıyorum.
EMUI güzel bir arayüz. Apple kopyası derler. Ama onun gibi sıkıcı değildir. Sade ve kullanışlıdır.
Menü yok. Masaüstü var. Uygulamaların toplu dursun istiyorsan onları klasörler halinde toplayabilirsin.
Dün Media Markt'ta elime aldığım cihazlardan biriydi. Malzeme kalitesi harika.
Fakat kaygan bir arka yüzeyi var gibi. Elimde tutmaya korktum.
clearidas' Alıntı:Xiaomi mi 6 yı da listeye ekledim şuan. Tarifeye alma işini de iptal ettim pahalı oluyor öyle. Xiaomi mi 6 on numara duruyor valla bir kaç video izledim çok beğendim
Sota' Alıntı:Xiaomi Mİ6 yada Casper F Serısıne Detaylıca Goz At
Benım Favorım Herzaman kı gıbı Samsung Note Serısı :helen:
Sota' Alıntı:Xiaomi Mİ6 yada Casper F Serısıne Detaylıca Goz At
clearidas' Alıntı:Sota' Alıntı:Xiaomi Mİ6 yada Casper F Serısıne Detaylıca Goz At
Xiaomi mi 6 yı baya inceledim çok güzel telefon Teknosa da satmaya başlamış xiaomi yi. Ama one plus 5 ondan daha iyi gördüğüm kadarıyla.
One plus 5 özellikleri. Karşılaştırma videolarını da izledim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sota' Alıntı:Yazılım Destegı Cok Onemlı
Xiaomi Bu Konuda İyi, Sıksık Guncelleme Gonderıyor