umut islemci onemlidir ama
Donanim yazilim uyumu daha önemlidir
Bunu biliyorsun
Bunun en iyi örneği apple üretimi cihazlar
Minumum sistemle
Donanimda zirve yapmis tum android cihazlari tokatlamasi gibi.
Aynen oyle bunu google yapmali artik
Resmen copluge dondu play
Xiaomi turkiyeye giriş yapsa ahhh ahhh
Dusunemiyorum test icin mi5 kullanmistim
Yag gibi akiyordu
Adamlarin gonullu yazilim ekibi bos durmuyor ki herhafta yazilim guncellemesi cikariyorlardi
xiaomi yi getiren farklı farklı firmalar var. kvk garantili var delta garantili var ve birde evo bilişim teknolojileri garantili var. başka varsa ben bilmiyorum. normal distiribitor garantili şekilden dağlar kadar fark olmadığına inanabilirsiniz.Xiaomi çoğu ülkede resmi olarak yok. Bizim ülkemize de getiren bir tane firma var sanırım.
Servisini beğenmiyorlar sanırım ama ben yeni telefon alacak olsam Xiaomi alırdım.
İşlemci bence telefonda en önemli şey. (Bendeki zayıf maalesef. :confused
Zaten getirten insan bir anlamda distribütör oluyor, önemli olan işini düzgün yapması. Bazıları memnuniyetsizliklerini dile getirmiş başka sitelerde ben de onu söyledim. Ki ben kaç tane firmanın getirdiğini bilmiyorum.xiaomi yi getiren farklı farklı firmalar var. kvk garantili var delta garantili var ve birde evo bilişim teknolojileri garantili var. başka varsa ben bilmiyorum. normal distiribitor garantili şekilden dağlar kadar fark olmadığına inanabilirsiniz.
evet mantık aynı sonuçta aldığın samsung tellerin filan çoğu markanın servisi kvk oluyor genelde. servis aynı sadece marka tr ye giriş yapamıyor. onun sebebi de markanın çift hattan vazgeçmemesi türkiyede ki operatörlerin de bunu kabul etmeyip adamları türkiye ye sokmak istememeleri.Zaten getirten insan bir anlamda distribütör oluyor, önemli olan işini düzgün yapması. Bazıları memnuniyetsizliklerini dile getirmiş başka sitelerde ben de onu söyledim. Ki ben kaç tane firmanın getirdiğini bilmiyorum.
GM telefonlar peki nasıl satışta?evet mantık aynı sonuçta aldığın samsung tellerin filan çoğu markanın servisi kvk oluyor genelde. servis aynı sadece marka tr ye giriş yapamıyor. onun sebebi de markanın çift hattan vazgeçmemesi türkiyede ki operatörlerin de bunu kabul etmeyip adamları türkiye ye sokmak istememeleri.
eskileri bilmiyorum ama yeni çıkam gm ler tek hatlı çift değil. gm 6 gm 8 hep tek hatlı bunlar . çift hat yok.GM telefonlar peki nasıl satışta?
Onlar da çift hatlı.
Gerçi başarı zaten gsm firması.
eskileri bilmiyorum ama yeni çıkam gm ler tek hatlı çift değil. gm 6 gm 8 hep tek hatlı bunlar . çift hat yok.
evet 5 de var. geri gelenlerde yok. zamanında giriş yapmış bir model trye. xiaomi için operatörler şart koymuş tek hat diye onlar da çift hat olayından vazgeçmemişler. ilerki zamanlar da eminim giriş yaparlar bence yapmasınlar böyle daha uygun garanti işide aynı kapıya çıkıyor.Android One, 5 modellerinde çift hat vardı sanki.
Operatörün de işine gelmez tabi çift hat desteği.
evet 5 de var. geri gelenlerde yok. zamanında giriş yapmış bir model trye. xiaomi için operatörler şart koymuş tek hat diye onlar da çift hat olayından vazgeçmemişler. ilerki zamanlar da eminim giriş yaparlar bence yapmasınlar böyle daha uygun garanti işide aynı kapıya çıkıyor.