K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
evet arkadaslar soru aćik hangisi daha basarilidir veya sizin onereceginiz bi model varmidir
arkadaslar gercekten cok acıklayicı yorumlar yazmişsıniz teşekkur ederim.hep android telefon kullandim ios u merak ettiğim icin yazdim ama sanirim androide devam edeceğim.sota nın dedigi gibi note seriside guzel ama kalem olayi hep kafamı kurcalamistir.bi gün bi ters sokarim bi sey olur v.s diye kalem korlutuyo bni
Rica ederiz. IOS alırsanız ileride cihaz değiştirmek zorunda kalacaksınız.
Ama ROM desteği olan bir Android telefon modelinde güncel sürümü kullanmaya yine devam edebilirsiniz.
Android işletim sistemi de eskisi gibi değil zaten. 5 sürümüyle beraber ciddi anlamda yol kat etmeye başladı bence.
IOS'da önceki sürüme dönmek her zaman mümkün olmuyor, adamlar getirmemek için direttikleri özellikleri yeni yeni getirmeye başladılar. Daha düne kadar dosya yöneticisi yoktu IOS'da. Fazla kapalı bir sistem.
Note serisinde kalem ters takılabiliyor mu bilmiyorum. Kalem dışında bir olayı yok Note serisinin gördüğüm kadarıyla.
Beklentilerinizi iyi belirleyin. Ne yapmak istiyorsunuz, müzik dinleyip sosyal ağlarda gezinmek mi, güzel fotoğraflar çekmek mi?
Beklentinizdeki önceliği iyi belirlerseniz ona göre daha net tavsiyeler verebiliriz.
Bu arada belirtmeyi unuttum Huawei'nin yeni sürümlerinde "Telefon Yöneticisi" uygulamasında Anti-Virüs özelliği de varmış.
Adamlar resmen üçüncü parti uygulama yüklemeden performans korumak için uğraşıyorlar herhalde.
Beklentiniz benim gibi yolda müzik dinleyeyim, arada internete gireyim, WhatsApp'da yazışayım gibiyse fazla pahalı bir cihaz almanıza gerek yok. Para kazanmak kolay değil. Mate 10 Pro'nun fiyatı 3 ile 4 milyar arası. Az buz bir para değil. Kamerası gerçekten iyi işler çıkarıyor ama ülkemizde alım gücü de belli. Performans endişesi uğruna bütçe zorlanmamalı bence.
hocam 4 binlira cok iyi para yanliz soyle bi durum var.suan ki telefonu J7 2015. ön cam kirik simdi bide donmalar kasmalar basladi 3 4 aydır format v.s denedim ama yok hala aynı.simdi yeni telefon almaya niyetlendim ama almisken bi 4 5 sene götürsun istiyorum rahat rahat.samsung A serisine bakıyorum A8 bile 3000 lira adamlar çıtayı baya yükseltmiş fiyat anlamında fakat telefonlar sanki eskisi dayanıklı degil batarya suresi olsun kasma donma v.s olsun hemde fiziki olarakta yeni telefonlar cok ince bide cercevesiz telefonlar sanki ilk darbede kırilacakmıs gibi geliyo bana
Kendi işlemcilerini üreten markaları tercih etmekte fayda var
Tabi, fiyat arttıkça donanım gücünün artmasını bekler insan. Mate 10 Pro'da Kirin 970 varmış. Nedense bana Huawei cihazlarda Kirin işlemcili modeller daha hızlı tepki veriyormuş gibi geliyor. Huawei'nin kendi ürettiği işlemcilere özgü belki bir takım yazılımsal iyileştirmeleri olabilir. Tıpkı Apple gibi.
Listeye mutlaka Xiaomi gibi firmaları da eklemenizi tavsiye ederim. Onlar uygun fiyata yüksek donanım koyuyorlar.
xiaomi de mi mix 2 modeline baktim gercekten sağlam cihaz fakat garanti durumu v.s oda soru isareti