- 23 Kas 2017
- 20,957
Pek bilgim yok maalesef. İçindeki anakartın koduna göre de yazılım aratabilirsiniz.önerdiğin bi tool varmı intel flashtool dışında
Pek bilgim yok maalesef. İçindeki anakartın koduna göre de yazılım aratabilirsiniz.önerdiğin bi tool varmı intel flashtool dışında
Aynen öyle şarj soketi değişti öyle yaptım işlemlerioda sarj soketinde sorun yaşamış soket değiştirince PC görmüş ya driver yada sarj söketi
sanırım forumu tam okumamışsınız şuanki sorunum https://tavsiyeforumu.com/konu/home...urma-konusunda-yardim-lazim.15087/post-322218Aynen öyle şarj soketi değişti öyle yaptım işlemleri
İşlemi kesmiş "time out" vermiş,büyük ihtimalle uyumsuz olduğundan vermiş hatayı veya time out süresi kısa,hemen kesiyor işlemi.Gerçi çok anladığımdan değil ,verilen fotoya göre mantık yürüttüm sadece sevgili warss78sanırım forumu tam okumamışsınız şuanki sorunum https://tavsiyeforumu.com/konu/home...urma-konusunda-yardim-lazim.15087/post-322218
Flashladığın yazılımın her sürümü uyumlu olmuyor internetten araştır stabil versiyon hangisi ise benim mega ile verdiğim link deki romu flashla tabi aynı model tablet ise bir de pc ye driver kurulumu unutmasanırım forumu tam okumamışsınız şuanki sorunum https://tavsiyeforumu.com/konu/home...urma-konusunda-yardim-lazim.15087/post-322218
Olmadı kargola bana az da ben uğraşayım ya da servise kargola ücreti mukabilinde androide çeviriyorlarFlashladığın yazılımın her sürümü uyumlu olmuyor internetten araştır stabil versiyon hangisi ise benim mega ile verdiğim link deki romu flashla tabi aynı model tablet ise bir de pc ye driver kurulumu unutma
Ama onların android rom çöp idi takılıyordu kitleniyordu bu benim romu deneFlashladığın yazılımın her sürümü uyumlu olmuyor internetten araştır stabil versiyon hangisi ise benim mega ile verdiğim link deki romu flashla tabi aynı model tablet ise bir de pc ye driver kurulumu unutma
Olmadı kargola bana az da ben uğraşayım ya da servise kargola ücreti mukabilinde androide çeviriyorlar
sizin verdiğiniz romu kurmaya çalıştım zaten ama bi türlü olmadı ama size kargolatabilirim isterseniz bana ulaşırmısınız discord vb yerdenFlashladığın yazılımın her sürümü uyumlu olmuyor internetten araştır stabil versiyon hangisi ise benim mega ile verdiğim link deki romu flashla tabi aynı model tablet ise bir de pc ye driver kurulumu unutma
Olmadı kargola bana az da ben uğraşayım ya da servise kargola ücreti mukabilinde androide çeviriyorlar
Ama onların android rom çöp idi takılıyordu kitleniyordu bu benim romu dene
Bu yöntemi en az 30 40 rom yükleyerek kendim buldum deneme yanılma ile o da olmamıştı en son bir romun boot dosyasını diğer roma attım falan filan verdiğim mega linki romu kur
Win11 e geçtiysen win10 lu pc de dene
Eccuk daha uğraş son çare yolla bana aynı tablet ise mutlaka olur dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam flaşladığımız programın 1 sürününde sıkıntısız yapıyordu bir kaç versiyon indir denesizin verdiğiniz romu kurmaya çalıştım zaten ama bi türlü olmadı ama size kargolatabilirim isterseniz bana ulaşırmısınız discord vb yerden
tamam denicem bakalım4 5 yıl oldu ben bu işi yapalı
Eccuk daha uğraş son çare yolla bana aynı tablet ise mutlaka olur dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam flaşladığımız programın 1 sürününde sıkıntısız yapıyordu bir kaç versiyon indir dene
1-2 sürüm ile denedim ama yine hala aynı en iyisi ben sana gönderim bana ulaşabilirmisin4 5 yıl oldu ben bu işi yapalı
Eccuk daha uğraş son çare yolla bana aynı tablet ise mutlaka olur dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam flaşladığımız programın 1 sürününde sıkıntısız yapıyordu bir kaç versiyon indir dene