The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,489
Aynen kargo ve vergisi dahil içinde, ancak dolar çok yükseldi burdanda alabilir bir firmadan.$ 135 her şey dahil böyle anlıyorum?
bir arkadaşa tavsiye ettim illa L1 li olsun dediği için direk bunu seçmiştim
Aynen kargo ve vergisi dahil içinde, ancak dolar çok yükseldi burdanda alabilir bir firmadan.$ 135 her şey dahil böyle anlıyorum?
bir arkadaşa tavsiye ettim illa L1 li olsun dediği için direk bunu seçmiştim
o siteden almak eskiden iyiydi ama şimdi dediğin gibi nalet dolar yüzünden fiyat 4300 kağıdı buluyor
bana göre biraz yüksek ve değmez bu saat den sonra
3 kağıda satan olursa(kargosu bize ait olarak)uyar
ama 3.5/4 kağıt uymaz
yazmıştım komşuma alacağız diye,fazla da anlamaz bu işlerden ama illa L1 Lisanslı istiyor NetFlix
üyeliği vardır yoksa ben ona 928 li Ugoos veya bendeki X96X10 da alabilirdim!
Daha uygun fiyatlı olan Kıckpı kp1 veya Dreamstar Nova ona yeterli olacaktır.o siteden almak eskiden iyiydi ama şimdi dediğin gibi nalet dolar yüzünden fiyat 4300 kağıdı buluyor
bana göre biraz yüksek ve değmez bu saat den sonra
3 kağıda satan olursa(kargosu bize ait olarak)uyar
ama 3.5/4 kağıt uymaz
yazmıştım komşuma alacağız diye,fazla da anlamaz bu işlerden ama illa L1 Lisanslı istiyor NetFlix
üyeliği vardır yoksa ben ona 928 li Ugoos veya bendeki X96X10 da alabilirdim!
Box R 4k var 81$ DV Gigabit ethernet Wi-fi 6 yok sadece S905X4'lüsanırım yazmayı unuttum s905X4 olacak
bugün sahibinden de baktım 3.5/4 kağıda var ama zaten 4 kağıt verilmez sıfırı
kendi sitesinden yaklaşık o fiyata alırız!
ben 3.5 kağıdı da biraz fazla buldum,bunun uyarı bence 3 kağıt dır+

Google efendi onay vermiyor Lisanslı tarafında öyle herşeyi bu sektörün gelişmesi fazla istenmiyor yada üreticiler daha eski cihazlar üzerinden ekmek yeme peşinde bakalım yeni neler gelecek Can abi 928X'li cihaz aldın sen fazla sarmadı galibaBox çılar 2022/23 de yattılar,24 de şu ana kadar tık yok bakalım 928 ve devamı olurmu diyeceğim ama
görünürde bir şey yok
928 bile 2 markayla çok kısıtlı kaldı piyasada!
ama ben ciddi memnunum şimdilik![]()