yaw benim gibi ya da bizim diyelim buna,Box kullanımı adeta bir hastalık oldu
aslında ne çıkacağını da az çok biliyoruz ama işte hastalık girdi mi kolay çıkmıyor!
"Lisans"(L1) işi her panelle artık aşılabiliyor,ve her daim şunu yazıyorum çoğu insan
için artık TV-Box gerekmiyor!
Belki tek istisna örneğin adam Gamer dır o zaman Shield alacak Box olarak başka
alternatif de yoktur, yada daha prof. ise SBC alıp örneğin Rockchip li(8Gb) Khadas cinsi
bir şeyle olayı götürecek
diğer istisna durum ise adam "resim kalitesi" meraklısı dır,tek adres AppleTV dir,ama
bunu salt bir Box gibi de kesinlikle kullanamazsın ama panenden en iyi remsi alırsın
AppleTV ile!
Piyasada yok L1 Lisanslı yok full Lisans v.s v.s bir alay Box satılıyor! acemiler bunları alabilir sadece
++
928+GPU G-57 bence çok iyi bir alternatif oldu bile!
ancak uyanık Çin liler pazarı herkes den çok daha iyi takip ediyorlar! onun için eskiden olduğu
gibi bir sürü markadan aynı chipli v.s cihazlar çıkmıyor! çünkü satılmıyor artık!!!
928 bu anlamda beni sardı aslında,ama başka 928 alternatifleri de görmediğim için buna şimdilik
eyvallah diyorum zaten diğer marka da Ugoos AM8 var ben bunu çok pahalı ve değmeyecek bulduğum
için almadım,zaten 928 i öğrendim G-57 ise beklediğimden biraz daha da iyi çıktı sonuç olarak
şimdilik decam yola
RAM 8Gb bazı artılarını gördüm!
Custom ROM da çıktı ama ben bunu beğenmedim ve kaldırıp yeniden stock ROM la devam ettim
herifler bazı özellikleri ya kapatmışlar ya da kaldırmışlar yaw neden?? bunu çözemedim
ama Ugoos da gelişmiş ayarlar v.s çok daha fazla! yaza sanırım onuda alacağım gibi
örneğin "AI" video procc. özelliği var (custom ROM da bu yok!)resme daha güzel katkı sağlıyor
bu resimler MALI nin giriş/alt seviye v.s ne G-31 de var ne de 51/52 bile var!
adamlar MALI den daima giriş seviye veya 3/4 yıllık GPU lar takıyor ucuz olması sebebiyle!
G-57 bile orta seviye yaw
Shield/Apple işte burada çok ciddi öne çıkıyorlar