ekrem.kolu
Yeni Üye
Bende TBS 5580 cı+ USB tuner var bunu homatics e bağladım driver olmadığı için görmedi bu tarz farklı tunerlere destek verseler çok satar kendi tunerini almak zorunda kalmayız..
AV çıkışı harici her hangi bir fark yoktur, aynı cihaz. İleri zamanda çıkacak olan ses sistemi AV çıkışı bulunan cihazda sıkıntı çıkarıyor. Bu ses sistemi için AV çıkışı yeni parti cihaz olan Rosegold dan kaldırıldı.Merhabalar Sevgili Tavsiyeforumu,
Ben de dün sipariş verdim, sonra anladım rosegold göndereceklerini ve biraz üzülmedim değil açıkcası. Üzülmekte haklı mıyım? Yoksa tamamen yersiz mi? Gümüş ile rosegold arasında "av" harici, kalite, performans, üretim farklılıkları veya herhangi bir farklılık söz konusu mu acaba? Varsa veya yoksa bunu net olarak öğrenmek her tüketici için elzemdir. Saygı ve sevgiler...
@The_SreT
@TC Yıldırım
Cevap için teşekkürler, hızlı ve gayet açıklayıcı oldu. Saygı ve sevgiler...AV çıkışı harici her hangi bir fark yoktur, aynı cihaz. İleri zamanda çıkacak olan ses sistemi AV çıkışı bulunan cihazda sıkıntı çıkarıyor. Bu ses sistemi için AV çıkışı yeni parti cihaz olan Rosegold dan kaldırıldı.
İki modeldede type-c tuner ile uydu kanallarını izleyebilirsin.Kusura bakmayın tam anlayamadım.
Yeni ürün rose gold alınca type-c uydu tuner takıp tv izleyemiyormuyuz cihaz üzerinden illaki gümüş renkmi almak gerekiyor?