Homatics Box R 4K Plus+TV+Sounbar Sorunları

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
133
40
çarkın yanında standart yazıyor ya çarka tıklayınca standart gelişmiş uzman v.s. ayarlar çıkıyor uzmanı seçeceksin
Dediklerini yaptım. seste şuan Dolby Atmos yazıyor. Multu CH PCM yazısı gitti Atmos geldi. Teşekkürler hocam. Bu bir saniyelik ses gitme olayı sizce cihazdan mıdır? Değişim talep edeyim mi?

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
264
55
atmos aldığına sevindim ama ses kesilmesi olayını bilemedim istersen değişim iste yeni gelen de yaparsa tamamen iade edersin

peki atmos yazmasına rağmen mi 7-8 dakikada bir sesi kesiyor:alala

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
133
40
atmos aldığına sevindim ama ses kesilmesi olayını bilemedim istersen değişim iste yeni gelen de yaparsa tamamen iade edersin

peki atmos yazmasına rağmen mi 7-8 dakikada bir sesi kesiyor:alala

Hocam orası stabil değil. Bazen 7-8 dakikada bir oluyor bazen hiç olmuyor. SSD ile izlerken daha az oluyor. Yukardaki ayarları yapıp Atmos yazdıktan sonra 1,5 saat film izledim bir kere ses 1 saniyeliğine gitti. Ama çok fazla durdur başlat yaptım ondan dolayı kesilmemiş de olabilir.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Kablodan oluyor desem kaliteli bir kablo kullandığınızı belirtmişsiniz. Wifi veya Bluetooth sinyalinden oluyor desem, bağlantı tipi kablosuz değil o nedenle etkilenmemesi gerekir. Geriye pek bir şey kalmıyor.

TV ve Sound Bar uyuşmazlığı sık rastlanan bir şey. Bir arkadaşım Sony televizyonda çok problem yaşamıştı.

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
133
40
Kablodan oluyor desem kaliteli bir kablo kullandığınızı belirtmişsiniz. Wifi veya Bluetooth sinyalinden oluyor desem, bağlantı tipi kablosuz değil o nedenle etkilenmemesi gerekir. Geriye pek bir şey kalmıyor.

TV ve Sound Bar uyuşmazlığı sık rastlanan bir şey. Bir arkadaşım Sony televizyonda çok problem yaşamıştı.
TV ve Soundbar arasında bu 1 saniyelik ses gitmesi dışında problem yaşamıyorum. Homatics'e suç bulmamın sebebi Amazon'da film izlerken sorun yaşamıyorum. Değişim talep edeceğim. Bakalım yeni cihazda da aynı sorun olacak mı.

Geri
Üst Alt