Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
313
56
O zaman homaticsi tebrik ediyoruz cihazı güncelleme ile fansız kullanılmaz hale getirmiş :hihi

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
287
37
Planlı eskitme yaptılar belki de yeni seri satsın diye. 😂 İllaki yeni ürünler çıkaracaklar

QCerberusQ Çevrimdışı

QCerberusQ

Yeni Üye
1 Eki 2025
3
24
Bu cihazı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa bunu alana kadar şunu al dediğiniz bir cihaz var mı? Tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler.

QCerberusQ Çevrimdışı

QCerberusQ

Yeni Üye
1 Eki 2025
3
24
Ne için kullanacaksınız o önemli.. YouTube netflix diğer stream platformları yeter derseniz yarı fiyatına next start pro da işinizi görür.
Hocam genellikle onlar olacak ve iptv için falan da kullanacağım. Kasma yapmayacak performanslı uzun yıllar kullanmak istiyorum. Yazılım desteği de önemli.

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
287
37
Hocam genellikle onlar olacak ve iptv için falan da kullanacağım. Kasma yapmayacak performanslı uzun yıllar kullanmak istiyorum. Yazılım desteği de önemli.
O zaman next start pro işinizi görür. Amazon kendi sitesinde satıyor. 14 gün bakın kullanın beğenmezseniz iade edersiniz. Amazon kendi satıyor zaten. 1700 civarında fiyatı.

QCerberusQ Çevrimdışı

QCerberusQ

Yeni Üye
1 Eki 2025
3
24
O zaman next start pro işinizi görür. Amazon kendi sitesinde satıyor. 14 gün bakın kullanın beğenmezseniz iade edersiniz. Amazon kendi satıyor zaten. 1700 civarında fiyatı.
Sağolun hocam öneri için. Next'in yazılım desteği çok sıkıntılıymış sorunlara dönüş yapmıyorlarmış bu yüzden yanaşmam gibi.

Geri
Üst Alt