Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,379
Merhaba konudan bağımsız bir tavsiye isteyecektim. 2000 tl civarına alınacak en mantıklı cihaz nedir. f/p olarak next start 4k alayım diyorum. dolby desteği vs nedeniyle. geleceğe yönelik güncelleme vs desteği en iyi cihaz ne olur bu fiyat bandında? teşekkürler.
Dreamstar Nova ve Kickpi KP1 o fiyat bandında alınacak cihazlar. Ancak bu cihazlarda Dolby Vision desteği yoktur. Dreamstar Nova bu ara kampanya yapmış cihazı alana 1 yıllık Tv+ hediye ediyor. Sanırım 1500 tl lik bir üyelik bu, cihaz neredeyse bedavaya geliyor. Yalnız siyah kutu üstünde TV+ hediye yazan Nova alınmalı, eski beyaz kutudan almayın.

msahin28 Çevrimdışı

msahin28

Yeni Üye
30 Nis 2020
6
29
Dreamstar Nova ve Kickpi KP1 o fiyat bandında alınacak cihazlar. Ancak bu cihazlarda Dolby Vision desteği yoktur. Dreamstar Nova bu ara kampanya yapmış cihazı alana 1 yıllık Tv+ hediye ediyor. Sanırım 1500 tl lik bir üyelik bu, cihaz neredeyse bedavaya geliyor. Yalnız siyah kutu üstünde TV+ hediye yazan Nova alınmalı, eski beyaz kutudan almayın.
teşekkürler hocam. neden next önermiyorsunuz peki? dolby desteği falan onda var mı?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,379
teşekkürler hocam. neden next önermiyorsunuz peki? dolby desteği falan onda var mı?
Next Start 4K'da, hem Dolby Vision hemde Dolby Atmos desteği var. Ancak üreticisi SKY olduğundan, sizde geleceğe yönelik güncelleme desteği sorduğunuzdan dolayı tavsiye etmedim. Size bu konuda daha iyi destek veren 2 SEİ ürününü tavsiye ettim.

Yoksa Next'te alabilirsiniz, iyi cihazdır.

msahin28 Çevrimdışı

msahin28

Yeni Üye
30 Nis 2020
6
29
Next Start 4K'da, hem Dolby Vision hemde Dolby Atmos desteği var. Ancak üreticisi SKY olduğundan, sizde geleceğe yönelik güncelleme desteği sorduğunuzdan dolayı tavsiye etmedim. Size bu konuda daha iyi destek veren 2 SEİ ürününü tavsiye ettim.

Yoksa Next'te alabilirsiniz, iyi cihazdır.
hocam çok teşekkürler. son sorum. homatics box r 4k plus 2. el cihazı 3000 tl fiyattan almak mantıklı olur mu? daha üst düzey cihazlar var mı?

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
262
37
Merhaba konudan bağımsız bir tavsiye isteyecektim. 2000 tl civarına alınacak en mantıklı cihaz nedir. f/p olarak next start 4k alayım diyorum. dolby desteği vs nedeniyle. geleceğe yönelik güncelleme vs desteği en iyi cihaz ne olur bu fiyat bandında? teşekkürler.

Dreamstar nova 4k tavsiye ederim yanında 1 yıl turkcell tv plus hediyesi var ki cihaz çok hesaplıya geliyor öyle

S Çevrimdışı

sonerdursun1 

Yeni Üye
23 Eyl 2019
32
37
android 14 kullanan varmı kanal geçişlerinde ağır çekim oluyor sonradan düzeliyor her hangi bir ayarı varmıdır acaba?

Geri
Üst Alt