The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
HDR olunca Dolby Vision kapalı olmuyor, Tv de olmasa bile aktif edebiliyorsun seçeneklerden. Aktif edince Tv dede Dolby Vision olmayınca renk bozuluyorDolby vision desteği yoksa açamaz zaten
HDR olunca Dolby Vision kapalı olmuyor, Tv de olmasa bile aktif edebiliyorsun seçeneklerden. Aktif edince Tv dede Dolby Vision olmayınca renk bozuluyorDolby vision desteği yoksa açamaz zaten
Öyle birşey yok hdmi edid yaptığımız için sende aktif ediliyor normalde Dolby vision aktif edilmiyor ÇıkmıyorHDR olunca Dolby Vision kapalı olmuyor, Tv de olmasa bile aktif edebiliyorsun seçeneklerden. Aktif edince Tv dede Dolby Vision olmayınca renk bozuluyor
HDR edit yaptık, Dolby Vision un kapalı olması gerekiyor normalde. Çünkü edit mb130 undan alınma, HDR olunca Dolby Vision da aç kapa yapılıyor. Her tv de değil ama, bazı tv lerde böyle. Daha önce yazanda olmuştu ama Dolby Vision seçeneği kapatınca renk düzelmişti.Öyle birşey yok hdmi edid yaptığımız için sende aktif ediliyor normalde Dolby vision aktif edilmiyor Çıkmıyor
Yok sana mb120 anakart üzerinden edit yapıldı 130 değil. Kapalı gelir açamazsın normal de Dolby visionHDR edit yaptık, Dolby Vision un kapalı olması gerekiyor normalde. Çünkü edit mb130 undan alınma, HDR olunca Dolby Vision da aç kapa yapılıyor. Her tv de değil ama, bazı tv lerde böyle. Daha önce yazanda olmuştu ama Dolby Vision seçeneği kapatınca renk düzelmişti.
Hocam TV modeli nedir tam onu paylaşırmışınMouse özelliği çalışmıyor fakat kumandadan kontrol edebiliyorum.
Birde
geldiği gibi ayarlar böyle HDR menüsü altında böyle kalsın mı?
Edit mb130 dan alınma değil miydi? Öyle hatırlıyorum sanki, HDR editi yapan arkadaş ordan almamış mıYok sana mb120 anakart üzerinden edit yapıldı 130 değil. Kapalı gelir açamazsın normal de Dolby vision
TV'de hdr yoksa boxta hdr açık gelir hdr aç kapat varsa kapatınca görüntü düzelir onunla ilgili sorundu o.
Hocam TV modeli nedir tam onu paylaşırmışın
Dolby vision HDR vs ne arasan var kaliteli TV .LG 65NANO916PA
Aynen açtım hepsini teşekkür ederimDolby vision HDR vs ne arasan var kaliteli TV .
Full time herşeyi aç gitsin hocam sıfır sıkıntı
Yazılım otomatik güncellemede görünmüyor nedenAn itibariyle TKGS destekleyen güncelleme gelmiştir herkese hayırlı olsun .
Güncelleme geçici süre askıya alındı ondan.Yazılım otomatik güncellemede görünmüyor neden
İlk kurulumda bunu off kapalı seçmeniz gerekli.Arkadaşlar merhaba. İlginç bir sıkıntım var benim. Akşam cihazı ve tv yi kapatıyorum. Ertesi gün açtığımda box un açma kapama tuşu çalışmıyor ve cihazı fişten çekmem gerekiyor. Neden yapar bunu. Sürekli böyle. Cihazı fişten çekip çalıştırdıktan sonra açma kapama tuşu çalışıyor ama ertesi gün ilk açmam da çalışmıyor.