Merlot
Aktif Üye
- 26 Ara 2018
- 272
- 50
geçen bir yabancı yer de okudum güyya s905X"5" çıkıyormuş
Bu bilgiyi teyit etmenin yolu var mı hocam çıkacaksa onu beklerim
geçen bir yabancı yer de okudum güyya s905X"5" çıkıyormuş
Söz konusu kumandanın LG webOS TV' ler için özel olduğunu ve bluetooth ile eşleştirme fonksiyonunun bulunmadığını biliyorum. Tersi geçerli midir?Lg nanocel tv air kumandası ile box kontrol edebilir miyim yoksa ikisini kontrol etmek için farklı bir kumanda mı gerekli?
Cec özelliği ile olabilir denemeniz gerekli.Lg nanocel tv air kumandası ile box kontrol edebilir miyim yoksa ikisini kontrol etmek için farklı bir kumanda mı gerekli?
Şimdilik gündemde yok çıksa bile geç çıkar..Bu bilgiyi teyit etmenin yolu var mı hocam çıkacaksa onu beklerim
Evet o kısmı aklıma gelmedi. Ben çok basit düşünüp başka TV' nin kumandasının Box' ta kullanılacağını düşündüm. CEC açılıp komutlar eşlenirse TV alıcısından ve kumandasından Box' a kumanda edilebilir.Cec özelliği ile olabilir denemeniz gerekli.
Air olmasada olur sadece tek kumanda kullanayım deniyeceğim.CEC özelliği ile kumanda aktif olabilir ancak, air özelliği için soruyorsa, air işlevi tv box da aktif olmaz.
Dolby vision varsa TV de hepsi açık olsun 3 birdenMouse özelliği çalışmıyor fakat kumandadan kontrol edebiliyorum.
Birde
geldiği gibi ayarlar böyle HDR menüsü altında böyle kalsın mı?
Açtım fakat renkler bi koyulaştı karanlıklaştı normal mi?Dolby vision varsa TV de hepsi açık olsun 3 birden
Tv Dolby Vision desteklemiyorsa Dolby Vision ı kapat. HDR yide AUTO yap.Açtım fakat renkler bi koyulaştı karanlıklaştı normal mi?
Dolby vision desteği yoksa açamaz zatenTv Dolby Vision desteklemiyorsa Dolby Vision ı kapat. HDR yide AUTO yap.
Normal otomatik box içeriğe göre box SDR HDR Dolby vision görüntü formatına göre geçiş yapıyor her biri farklı görüntü formatı.Açtım fakat renkler bi koyulaştı karanlıklaştı normal mi?