O zaman dediğin doğru. Birebir aynı donanımsa en mantıklısı bu.Aynı donanım var isimleri farklı sadece kalabalık olur yer işkal eder ayrı ayrı
Altındaki İkinci Type-C girişi ile çakıştığı için Sd kart çıkartılmış.Teşekkürler .Paylaşımın ve Emeğin için..Saygılar.
Bu cihazın en büyük eksiği Tf kart yuvası olmaması.
kastettiğim o değildi yani corelecle her açılışta mı kumandayı tanıtmak zorunda mıyız yoksa bir kere tanıttık sonra anrdoid tv olarak açtık bir sonraki corelece açılışında otomatik mi yoksa yine kumanda tanıtmak zorundamıyızHomatics de anakart üzerinde Ir alıcı olmadığı için bt eşleştirme gerekli coreelec'e geçince maalesef.
Olduğu gibi kesip biçmeden anlanttım usb çoklayıcı takıp Mause ekleyin coreelec şart ise.
Benim adım hıdır elimden gelen budur ..
Her seferinde kumandayı tanıtacaksın CoreElec açarsan.kastettiğim o değildi yani corelecle her açılışta mı kumandayı tanıtmak zorunda mıyız yoksa bir kere tanıttık sonra anrdoid tv olarak açtık bir sonraki corelece açılışında otomatik mi yoksa yine kumanda tanıtmak zorundamıyız
Hocam ne diyorsun anlamıyorum başından beri kaptırdın gidiyorsun Netflix Disney Amazon Hepsi box üzerinden izleniyor DD+ Atmos HDR10 Dolby vision özelikleri aktif çalışıyor vaat edilen özellikler çalışıyor Usb'den film'de açılıyor CoreElec severler hastaları var onlar uğraşıyor bu işlerle genelde lisanssız cihaz kullananlar Netflix de vs 1080p çözünürlük almak için tercih ediyor .o zaman uğraşılmaz tek medya oynatıcı olarak öneremeyiz hem amazon netflix disney hem usbden film diye demiştik hadi zahmetli dual boota katlan ama her açılışta kumanda tanıtmak bilemedim şimdi ben o zaman iyi tvsi olanlara netflix amazon ve disneyi tvden halledin homaticsi sadece coreelec kullanın diyeyim
Youtube itirazda bulundum tekrar değerlendirmişler pardon dediler