Hitech mega hd Çöktü açılmıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,230
65
Hocam bilgisayarım arızalandı pc den bakamıyorum sadece uydu alıcısına tvde wifiyide uydu alıcısına bağlayıp deniyorum bi pc bulup deniyeyim bakalım ne olacak acaba durup dururken Wifi alıcısı arza yaparmı birde giriş kısmındaki metal çok ısınıyor elimi yakacak dereceye geliyor ısınma sebebi nedir
Fazla akım çekiyordur, uydu alıcısının adaptörünü kontrol et, elinde başka 12v adaptör varsa onunla dene cihazını bakalım :alala

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
438
47
Hocam pc de denedim wifiyi yine çalışmadı içini söktüm tamir etmek için malesef tamir edeyim derken tamamen bozdum sanırım

H Çevrimdışı

HİTALELK

Yeni Üye
22 Tem 2019
9
54
Dünkü 5370 yazılımında Wifi algılayıp çalışıyordu fakat evdeki internete modeme Wifi bağlanmıyordu. Dün tekrar 7601 yazılımı yükledim fakat yine Wifi bağlanmadığı şimdi 5370 yazılımına geri döndüm ama kablosuz ayara geldiğimde aygıt yok diyor cihaz Wifi aygıtını görmüyor ve üzerindeki mavi ışıkta yanıp sönmüyor
ustam yazılım varsa elinde verebilirmisin

H Çevrimdışı

HİTALELK

Yeni Üye
22 Tem 2019
9
54
Dünkü 5370 yazılımında Wifi algılayıp çalışıyordu fakat evdeki internete modeme Wifi bağlanmıyordu. Dün tekrar 7601 yazılımı yükledim fakat yine Wifi bağlanmadığı şimdi 5370 yazılımına geri döndüm ama kablosuz ayara geldiğimde aygıt yok diyor cihaz Wifi aygıtını görmüyor ve üzerindeki mavi ışıkta yanıp sönmüyor
bana elinizde varsa 5370 veya 7601 farketmez yazılım atabilirmisiniz yukarda yazılım yok artık

Geri
Üst Alt