Buralarda da, mesela bizim cenazemiz vardı ,bir süre yoktum veya girdim-çıktımBu konuyla ilgilenen arkadaşlar buradamı acaba
Merhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah uzun zamandır yazışamadık buralarda Başınız sağolsun hocam allah rahmet eylesin inşallah bende uzun zamandır forumdan uzak kaldım elimde bu cihaz var yakın bir akrabamın cihazı yeni konu açsaydımmı acaba bu başlık altında yazdım ama sıkıntı olmaz dimi bu cihazın içinde ıks falan var belkide süresi çoktan dolmuştur içinde iptv xtreamkod çalıştırabileceğimiz yazılımı varmı bu cihazın veya dönüşüm yazılımlarıyla başka bir iptv veya xtreamkodla çalışan cihaza dönüşümü mümkünmü Wifi bu bahsettiğiniz 5-2.4 ne olduğunu bilmiyorum anlatabilirmisinizBuralarda da, mesela bizim cenazemiz vardı ,bir süre yoktum veya girdim-çıktım
Teşekkür ederim.Modemine bak, 2.4 olmalı ,arkadaşında çalışıyorsa sende de çalışmalı çalışmıyorsa modem ile alakalıdırMerhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah uzun zamandır yazışamadık buralarda Başınız sağolsun hocam allah rahmet eylesin inşallah bende uzun zamandır forumdan uzak kaldım elimde bu cihaz var ıks faln var içinde iptv xtreamkod çalıştırabileceğimiz yazılımı varmı bu cihazın veya dönüşüm yazılımlarıyla başka bir iptv veya xtreamkodla çalışan cihaza dönüşümü mümkünmü Wifi bu
telefondan hotspot yapıp deneyin, çok basit. ayrıca dönüşümü var ama biraz sıkıntılı yüklemesi, işlemci montagne ve rs232 için farklı yöntemler var ama bilmiyorsanız hiç denemeyin, cihaz açılmayabilir.İnternet modem işlerinden hiç anlamam modemin neresinden bakacam dediğinize hocam arkadaşta çalışıyordu wifiye bağlandı eve getirdim bendede çalıştı Wifi alıcı modemide gördü şifremide girdim fakat internete bitürlü bağlanamadım
Hocam Wifi çok ısınıyor şimdi çıkardım uç kısımdaki metal elimi yaktı neredeyse 50 dereceden fazla ısı
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Buralarda da, mesela bizim cenazemiz vardı ,bir süre yoktum veya girdim-çıktım
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Nasıl görmedi ,görmesi lazım bence ,bir yerde hata yapmayasınTelefondanda denedim telefondaki interneti görmedi ayrıca bu cihazda 2 tane usb birtanede hdm giriş var rs232 girişi yok
Başka yerde denemen lazım ,mesela laptop, kasa pc , başka uydu alıcısıHocam Wifi alıcısı arızalanmış olabilirmi ilk denediğimde modemden gelen wifiyi buluyordu şimdi bulamamasının sebebi arızalanmışmıdır acaba üzerindeki yanıp yanıp sönen mavi ışık hiç yanmıyor