Hitech mega hd Çöktü açılmıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kesin bilmemekle birlikte muhtemele wifi vericinde 5 -2.4 sorunu var ,hangisini kullanıyorsun ,5 ise onu 2.4 yap bakalım sonuç ne olacak :alala

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Buralarda da, mesela bizim cenazemiz vardı ,bir süre yoktum veya girdim-çıktım :ok
Merhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah uzun zamandır yazışamadık buralarda Başınız sağolsun hocam allah rahmet eylesin inşallah bende uzun zamandır forumdan uzak kaldım elimde bu cihaz var yakın bir akrabamın cihazı yeni konu açsaydımmı acaba bu başlık altında yazdım ama sıkıntı olmaz dimi bu cihazın içinde ıks falan var belkide süresi çoktan dolmuştur içinde iptv xtreamkod çalıştırabileceğimiz yazılımı varmı bu cihazın veya dönüşüm yazılımlarıyla başka bir iptv veya xtreamkodla çalışan cihaza dönüşümü mümkünmü Wifi bu bahsettiğiniz 5-2.4 ne olduğunu bilmiyorum anlatabilirmisiniz

DSC_0502.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah uzun zamandır yazışamadık buralarda Başınız sağolsun hocam allah rahmet eylesin inşallah bende uzun zamandır forumdan uzak kaldım elimde bu cihaz var ıks faln var içinde iptv xtreamkod çalıştırabileceğimiz yazılımı varmı bu cihazın veya dönüşüm yazılımlarıyla başka bir iptv veya xtreamkodla çalışan cihaza dönüşümü mümkünmü Wifi bu

17254036057841224147973.jpg
Teşekkür ederim.Modemine bak, 2.4 olmalı ,arkadaşında çalışıyorsa sende de çalışmalı çalışmıyorsa modem ile alakalıdır :ok

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
İnternet modem işlerinden hiç anlamam modemin neresinden bakacam dediğinize hocam arkadaşta çalışıyordu wifiye bağlandı eve getirdim bendede çalıştı Wifi alıcı modemide gördü şifremide girdim fakat internete bitürlü bağlanamadım

DSC_0495812bc8413d5a7384.jpg

Hocam Wifi çok ısınıyor şimdi çıkardım uç kısımdaki metal elimi yaktı neredeyse 50 dereceden fazla ısı

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cyrpto

Yeni Üye
2 Ara 2022
8
37
İnternet modem işlerinden hiç anlamam modemin neresinden bakacam dediğinize hocam arkadaşta çalışıyordu wifiye bağlandı eve getirdim bendede çalıştı Wifi alıcı modemide gördü şifremide girdim fakat internete bitürlü bağlanamadım

DSC_0495812bc8413d5a7384.jpg

Hocam Wifi çok ısınıyor şimdi çıkardım uç kısımdaki metal elimi yaktı neredeyse 50 dereceden fazla ısı
telefondan hotspot yapıp deneyin, çok basit. ayrıca dönüşümü var ama biraz sıkıntılı yüklemesi, işlemci montagne ve rs232 için farklı yöntemler var ama bilmiyorsanız hiç denemeyin, cihaz açılmayabilir.

Buralarda da, mesela bizim cenazemiz vardı ,bir süre yoktum veya girdim-çıktım :ok
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Telefondanda denedim telefondaki interneti görmedi ayrıca bu cihazda 2 tane usb birtanede hdm giriş var rs232 girişi yok

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Hocam Wifi alıcısı arızalanmış olabilirmi ilk denediğimde modemden gelen wifiyi buluyordu şimdi bulamamasının sebebi arızalanmışmıdır acaba üzerindeki yanıp yanıp sönen mavi ışık hiç yanmıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam Wifi alıcısı arızalanmış olabilirmi ilk denediğimde modemden gelen wifiyi buluyordu şimdi bulamamasının sebebi arızalanmışmıdır acaba üzerindeki yanıp yanıp sönen mavi ışık hiç yanmıyor
Başka yerde denemen lazım ,mesela laptop, kasa pc , başka uydu alıcısı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Windowsta nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama linux kullansaydın konsolda "lsusb" komutu ile takılı usbnin çalışıp çalışmadığını bilirdin veya anlardın :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
E Emre78 bak ben usb wifi takmadan önce ve taktıktan sonraki bağlı aygıtlar listesi ,altı kırmızı çizili usb wifi :ok

Resim-139.png

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Hocam bilgisayarım arızalandı pc den bakamıyorum sadece uydu alıcısına tvde wifiyide uydu alıcısına bağlayıp deniyorum bi pc bulup deniyeyim bakalım ne olacak acaba durup dururken Wifi alıcısı arza yaparmı birde giriş kısmındaki metal çok ısınıyor elimi yakacak dereceye geliyor ısınma sebebi nedir

Geri
Üst Alt