O zaman açılıp kontrol edilmesi gerekebilir. Genellikle giriş katındaki kondansatörler (Gerek harici gerek dahili güç kaynaklı modellerde) bu sorunlara sebep olabiliyor. Eğer deneyiminiz varsa kasayı açıp güç kartının (Kablonun bağlı olduğu kart) bir görselini paylaşın. Kondansatör, devre elemanlarını en azından gözle kontrol etmiş olalım.Kendinden adaptörlü
İlk mesajınızda okumuştum!Cihaz açılıyor. Logo ekrana geliyor ve devamında siyah ekranda kalıyor. Başka işlem yapmıyor...
Anteni söküp bak bakalım tvye görüntü verecek mi? Bu arada eğer rs232 portu varsa ve bağlantısını bulabilirsen yazılım atabilirsin,usb ile olur mu bilmiyorum ama rs232 ile olur diye düşünüyorum.Cihaz açılıyor. Logo ekrana geliyor ve devamında siyah ekranda kalıyor. Başka işlem yapmıyor...
Farklı bir ağ üzerinden veya cep telefonu internetini paylaşarak deneyiniz, yazılım 5370 yazılım görünüyor , 7601 var bir de, wifi çubuk uyumlu mu?Hocam merhabalar bende sunplus astra HD hitech cihaz var başka bi evde wifiye bağlandı benim evdeki Wifi şifresini girmeme rağmen Wifi açık bağlanması hatası veriyor üzerindeki....... versiyon astra mega V22.2958.
idi bir son mesajınızdaki...... astra mega V22.3158 sürümünü usb ile başarılı bir şekilde yükledim durum yine aynı fabrika ayarlarına kaçkere döndürmeme rağmen wifiye bağlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi geceler