Hitachi TV(Vestel üretimi) kapalıyken ekrana sinyal veriyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İnanın hatırlamıyorum hiç direkt yükleyip kurdum mu acaba nasıl yaptım bilmiyorum. Geçenlerde televizyon smart ekranını açmıyor diye konu açmıştım burada, sıfırlamamı söylemiştiniz o zaman sıfırlayıp o sorunu çözmüştük. Full yazılımda ekstra ayarlamam gereken şeyler oluyor mu ustam bu arada.
Çanak anten haricinde olmuyor.Benim sorduğum profillerde oynama yapıldı mı idi.

ismai.l Çevrimdışı

ismai.l 

Aktif Üye
28 Haz 2021
81
Yok yazılımı yükledikten sonra tekrar fabrika ayarlarına alacaksınız ama benim aklıma şu geldi, yazılımı bekleyene kadar tekrar bir ilk kurulum yapsanız, ardından TKGS Otomatik ayarını kapalı yapıp, Yazılım güncelleme ayarını da kapatsanız? Öyle bir test etseniz. Çünkü bu sorunu her zaman yapmıyor hatta çoğunlukla geceleri yapıyor gibi geliyor. Doğru mudur?
Tamamdır o ayarları kapatayım. Gün içinde yaptığını gördüm akşama doğru. Gece denk gelmedim açıkçası.
Çanak anten haricinde olmuyor.Benim sorduğum profillerde oynama yapıldı mı idi.
Her hangi bir değişiklik yapmadım profillerde.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Estağfurullah teraspy teraspy amca(yaşça büyük olduğunuzdan ve samimiyetinizden böyle hitap etmek geldi içimden rahatsız olmazsınız umarım) onun ben de farkındayım önceden de düzeltmeyi denedim fakat hesapta kişisel detaylar kısmına girdiğimde “Hesap ayrıntılarınızın tamamı şu anda düzenlenemiyor.” Yazısı çıkıyor değiştiremiyorum o yüzden. Zamanında Google ile kayıt olduğum için mi öyle acaba?
:hmm
Kullanıcılar için gizli metin: ismai.l 

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yükleyebilirim daha önce yüklemiştim buna güncelleme için.

IMG_477004b64ef1cfc5eae9.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.

Geri
Üst Alt