Hi-Level TV açılmıyor

Son düzenleme:
yazılımı almadığınız söylüyorsunuz.?
Hocam ilk yaptigim şekilde güncelleme yaptım ama bu sefer olmadı kanallar gelmedi, bu eprom arızası ile ilgili normal bir durum mu yoksa ben mi yapamadim acaba diye o yüzden sordum.

Hocam ilk yaptigim şekilde güncelleme yaptım ama bu sefer olmadı kanallar gelmedi, bu eprom arızası ile ilgili normal bir durum mu yoksa ben mi yapamadim acaba diye o yüzden sordum.
TV ayarlardan sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.

TV ayarlardan sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.
Neden bilmiyorum ama olmuyor hocam. Çok ilginç ilk sefer hemen düzeldi şimdi kaç kere denedim olmadı. Mantığını anlamadim ama neyse artık servis çagiracagim yeterince uğraştım. Tekrar yardımın için çok teşekkürler.

Neden bilmiyorum ama olmuyor hocam. Çok ilginç ilk sefer hemen düzeldi şimdi kaç kere denedim olmadı. Mantığını anlamadim ama neyse artık servis çagiracagim yeterince uğraştım. Tekrar yardımın için çok teşekkürler.
epromda sorun olma ihtimali çok yüksek bakalım. durum güncellemesi yaparsan sevinirim.

Hayırlı akşamlar vestel smart 50fd7300 Led tv de açılırken vestel logosu geliyor ve ekran kapanıyor yardımcı olurmusunuz

1000060405.jpg

Sota hocam tv ustasına sordum kronik modül arizasidir modülü degistirince düzelir fiyat olarak da 2000 TL dedi. Sence makul mü hocam?

google 18AT009TTV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam tekrar merhaba, bir şey aklıma takıldı. Ben guncellemeyi TV'nin ayarlarındaki menüden yazılımı güncelle deyip yapıyorum ki ilk işe yaradiginda da öyle yapmıştım ama sizin açıklamalarında flash diski takip sonra TV'yi açın otomatik güncelleme yapsın demişsiniz. Ben o şekilde de denedim ama herhangi bir güncelleme yapmadı. Bunun bir önemi var mı yoksa ikisi de aynı işi mi yapıyor?

Hocam tekrar merhaba, bir şey aklıma takıldı. Ben guncellemeyi TV'nin ayarlarındaki menüden yazılımı güncelle deyip yapıyorum ki ilk işe yaradiginda da öyle yapmıştım ama sizin açıklamalarında flash diski takip sonra TV'yi açın otomatik güncelleme yapsın demişsiniz. Ben o şekilde de denedim ama herhangi bir güncelleme yapmadı. Bunun bir önemi var mı yoksa ikisi de aynı işi mi yapıyor?
verdiğimiz yazılım güncelleme değil o yüzden yüklenme şekli farklı

verdiğimiz yazılım güncelleme değil o yüzden yüklenme şekli farklı
Hocam modülü cikarip diski takıyorum sonra fişi takıyorum ve TV'nin açılmasını bekliyorum. Başka yapmamız gereken birşey var mı?

Geri
Üst Alt