Anladım hocam teşekkürler peki tekrar güncelleme yapılsa yine geçen seferki gibi kanallar gelmez mi?servisten yardım almalısınız.
Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkürler peki tekrar güncelleme yapılsa yine geçen seferki gibi kanallar gelmez mi?servisten yardım almalısınız.
yazılımı almadığınız söylüyorsunuz.?Anladım hocam teşekkürler peki tekrar güncelleme yapılsa yine geçen seferki gibi kanallar gelmez mi?
Hocam ilk yaptigim şekilde güncelleme yaptım ama bu sefer olmadı kanallar gelmedi, bu eprom arızası ile ilgili normal bir durum mu yoksa ben mi yapamadim acaba diye o yüzden sordum.yazılımı almadığınız söylüyorsunuz.?
TV ayarlardan sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.Hocam ilk yaptigim şekilde güncelleme yaptım ama bu sefer olmadı kanallar gelmedi, bu eprom arızası ile ilgili normal bir durum mu yoksa ben mi yapamadim acaba diye o yüzden sordum.
Neden bilmiyorum ama olmuyor hocam. Çok ilginç ilk sefer hemen düzeldi şimdi kaç kere denedim olmadı. Mantığını anlamadim ama neyse artık servis çagiracagim yeterince uğraştım. Tekrar yardımın için çok teşekkürler.TV ayarlardan sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.
epromda sorun olma ihtimali çok yüksek bakalım. durum güncellemesi yaparsan sevinirim.Neden bilmiyorum ama olmuyor hocam. Çok ilginç ilk sefer hemen düzeldi şimdi kaç kere denedim olmadı. Mantığını anlamadim ama neyse artık servis çagiracagim yeterince uğraştım. Tekrar yardımın için çok teşekkürler.