Hi-Level TV açılmıyor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,867
Neden bilmiyorum ama olmuyor hocam. Çok ilginç ilk sefer hemen düzeldi şimdi kaç kere denedim olmadı. Mantığını anlamadim ama neyse artık servis çagiracagim yeterince uğraştım. Tekrar yardımın için çok teşekkürler.
epromda sorun olma ihtimali çok yüksek bakalım. durum güncellemesi yaparsan sevinirim.

M Çevrimdışı

msaid

Yeni Üye
5 Kas 2024
2
33
Hayırlı akşamlar vestel smart 50fd7300 Led tv de açılırken vestel logosu geliyor ve ekran kapanıyor yardımcı olurmusunuz

1000060405.jpg

A Çevrimdışı

alaria

Yeni Üye
1 Kas 2024
23
41
Sota Sota hocam tv ustasına sordum kronik modül arizasidir modülü degistirince düzelir fiyat olarak da 2000 TL dedi. Sence makul mü hocam?

A Çevrimdışı

alaria

Yeni Üye
1 Kas 2024
23
41
google 18AT009TTV
Hocam tekrar merhaba, bir şey aklıma takıldı. Ben guncellemeyi TV'nin ayarlarındaki menüden yazılımı güncelle deyip yapıyorum ki ilk işe yaradiginda da öyle yapmıştım ama sizin açıklamalarında flash diski takip sonra TV'yi açın otomatik güncelleme yapsın demişsiniz. Ben o şekilde de denedim ama herhangi bir güncelleme yapmadı. Bunun bir önemi var mı yoksa ikisi de aynı işi mi yapıyor?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,867
Hocam tekrar merhaba, bir şey aklıma takıldı. Ben guncellemeyi TV'nin ayarlarındaki menüden yazılımı güncelle deyip yapıyorum ki ilk işe yaradiginda da öyle yapmıştım ama sizin açıklamalarında flash diski takip sonra TV'yi açın otomatik güncelleme yapsın demişsiniz. Ben o şekilde de denedim ama herhangi bir güncelleme yapmadı. Bunun bir önemi var mı yoksa ikisi de aynı işi mi yapıyor?
verdiğimiz yazılım güncelleme değil o yüzden yüklenme şekli farklı

Geri
Üst Alt