panel etiketini de atar mısın.daha önce yazılım yükledim elime yazılımda var tv açılmıyor ama standby açık yazılım yüklenmiyor varmı farklı bir yazılım
![]()
![]()
![]()
indirebilirsin
hiç tepki vermiyorindirebilirsin
flash belleğini rufus programıyla kontrol et. Fat32-MBR olacakhiç tepki vermiyor
bunuda denedim 2 farklı flash bellekte tepki yokflash belleğini rufus programıyla kontrol et. Fat32-MBR olacak
EMMC değişimi yapılması lazım jacabojacabo yardım alabilirsiniz.bunuda denedim 2 farklı flash bellekte tepki yok
yazılım almıyorsa işlemci ve tünerde sorun yoksa emmc flash değişince çalışır emmc flash device süresi dolmuşsa yazılım almazdaha önce yazılım yükledim elime yazılımda var tv açılmıyor ama standby açık yazılım yüklenmiyor varmı farklı bir yazılım
![]()
![]()
![]()
![]()
gönderdimMerhaba, herkese kolay gelsin. TV android açılış ekranında takılı kalıyor yazılım gönderebilir misiniz
![]()
![]()
![]()
eski kartın bilgisini veriyorsunuz yeni kart için yazılım istiyorsunuz nasıl olacak o iş.?anakart değişimi oldu. Etiketteki model için yeni anakarta yazılım yüklemem lazım yazılım dosyası istiyorum.
![]()