Hocam verdiğiniz yazılımı usb ye yükleyip takıyorum. Açılışta görüp yükleme moduna geçiyor fakat hiç sonu gelmiyor ışık sürekli yanıp sönüyor. Başka bir çözümü var mıdır ?![]()
![]()
HILEVEL HL40DLK13/0216 televizyonum açılışta takılıyor. Sanırım firmware güncelleyince düzelecek. Ben de yazılım rica ediyorum.
farklı usb tekrar deneyin yazılımı almazsa kartta sorun vardır.Hocam verdiğiniz yazılımı usb ye yükleyip takıyorum. Açılışta görüp yükleme moduna geçiyor fakat hiç sonu gelmiyor ışık sürekli yanıp sönüyor. Başka bir çözümü var mıdır ?
6 farklı bellekle denedim hep aynı. İyi bayramlar bu arada.farklı usb tekrar deneyin yazılımı almazsa kartta sorun vardır.
iyi bayramlar cihaz yazılım almıyorsa kartta problem vardır.6 farklı bellekle denedim hep aynı. İyi bayramlar bu arada.
Panel etiketini de yükleyin.Selam arkadaşlar. Benim cihaz da standby ışığı yanık açılmıyor. Resimleri paylaşıyorum. Yazılım rica ediyorum varsa. Şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.Sunny WN43DIL1723/1022 Tv yazılım ihtiyacım vardır elinde olan varmıdır
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler yazılım içinyazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
Arkadaşlar anakart arızalı değişim olacak yazılım gerek kalmadı teşekkürler..Selamün aleyküm stdby yanıp sönüyor açmıyor varsa yazılım rica ederim değişen yok bildiğim kadarıyla..
![]()
![]()
![]()
![]()