Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

S Çevrimdışı

spartacus41

Yeni Üye
7 Şub 2025
5
37
anakartın üzerinde AT kod olacak 13AT201 gibi
Oldu sanırım bu sefer

image258b821f90811a8b.jpg

S Çevrimdışı

spartacus41

Yeni Üye
7 Şub 2025
5
37
Dürüst bir tamirciden yardım alabilirsin yada elinden geliyorsa kendinde yapabilirsin tabiki bunun için gerekli malzemelerinin olması lazım.
Teşekkür ederim..bu arada yazılımı yüklemeyi denedim olmadı maalesef sanırım dediğiniz gibi..flash belleği takıp fişe taktım cihazı..yükleme aşamasına geçmeye çalışıyor ekran ışığı yanıyor ama tekrar başa atıyor defalarca denedim olmadı teşekkürler

yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim olmadı maalesef sanırım donanımsal bir sıkıntı var

abormen Çevrimiçi

abormen

Yeni Üye
28 Ocak 2025
15
113
dostlar anakart modeli olduğunda eklenen yazılımla kendi kendine kanal silme, kanalın yerine başka kanal gelmesi vs. sorunları kökünden çözülüyormu veya başka ne gibi iyileştirmeler oluyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,722
dostlar anakart modeli olduğunda eklenen yazılımla kendi kendine kanal silme, kanalın yerine başka kanal gelmesi vs. sorunları kökünden çözülüyormu veya başka ne gibi iyileştirmeler oluyor.
ayarladan tkgs açıksa yapabilir kapatıp öyle deneyin

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
image0146df32cdcae8ca45d225f84a7f3f1a.jpg

Bu kondansatörlerin değişmesi gerekiyor.

Teşekkür ederim..bu arada yazılımı yüklemeyi denedim olmadı maalesef sanırım dediğiniz gibi..flash belleği takıp fişe taktım cihazı..yükleme aşamasına geçmeye çalışıyor ekran ışığı yanıyor ama tekrar başa atıyor defalarca denedim olmadı teşekkürler

Teşekkür ederim olmadı maalesef sanırım donanımsal bir sıkıntı var
Evet ,kondansatörler değişecek :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Ana kart modeli bilerek isteniyor çünkü her yazılım anakart modeli ve seri numarasına göre veriliyor bu konudaki markalarda daha da önemli.Eğer çok başka bir problem yoksa işi kökünden çözebiliyor tabii :ok

Geri
Üst Alt