Hı Level Marka Tv Açılış Ekranında Donuyor

Puan 1
Çözümler 0
orhangazielektronik
HL-43DMN13/0216 MODEL NUMARALI CİHAZ AÇILIŞ EKRANINDA DONUP KALIYOR ELİNDE YAZILIMI OLAN VAR İSE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM

Merhabalar benim de yazılma ihtiyacım var. HI-LEVEL tv android açılış ekranındaki animasyonda kalıyor. Anakart, panel değişikliği veya tamir olmadı. Kanal tarama sonrası bu hale geldi. Televizyonsuz kaldık yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20260522_131019.jpg
IMG_20260522_131013.jpg
IMG_20260522_1307196384453c9543dcf9.jpg

Son düzenleme:
Hl550 kırımızı ışık yanıp sönüyor, mb140 dosyayı deneyeceğim

Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, yazılım talebimi buraya yazdım ama yeni bir konumu açmalıyım bilemedim?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, yazılım talebimi buraya yazdım ama yeni bir konumu açmalıyım bilemedim?
selam yazılımı bildirim çanına gönderdim gelen bildirime tıklarsanız sizi yönlendirecektir.

selam yazılımı bildirim çanına gönderdim gelen bildirime tıklarsanız sizi yönlendirecektir.
:clap2Çok teşekkür ederim 4. flash bellek ile çalıştı. Yeni flash bellekler ile çalışmadı, eski 4gb kingstone bellek ile çalıştı. Allah razı olsun, beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Böyle bir hizmeti ücretsiz sunmanız da büyük cesaret.

:clap2Çok teşekkür ederim 4. flash bellek ile çalıştı. Yeni flash bellekler ile çalışmadı, eski 4gb kingstone bellek ile çalıştı. Allah razı olsun, beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Böyle bir hizmeti ücretsiz sunmanız da büyük cesaret.
parayla işimiz yok :cigara ama sokaktaki çocuklara 3-5 gofret alıp dağıtırsan memnun oluruz.

Merhaba android logoda kalmış yazılım varsa rica ederim ilginiz için teşekkürler..

1000021817.jpg

1000021818.jpg

1000021820.jpg

yazılımı bildirim çanına gönderdim-

Geri
Üst Alt