yalniadost
Yeni Üye
- 23 Nis 2024
- 13
- 34
Eksik bilgileri ogrenip yarın gün içinde paylasmaya calisirim. Yazilim icin 800 tl fiyat istenmis. Size borcumuz ne olur acaba .Panel üreticine göre yazılımlar değişmektedir. Paneliniz IPS mi VA mı.?
Eksik bilgileri ogrenip yarın gün içinde paylasmaya calisirim. Yazilim icin 800 tl fiyat istenmis. Size borcumuz ne olur acaba .Panel üreticine göre yazılımlar değişmektedir. Paneliniz IPS mi VA mı.?
Yolda gördüğün birkaç çocuğa çikolata alıp sevindirsen yeterli...Eksik bilgileri ogrenip yarın gün içinde paylasmaya calisirim. Yazilim icin 800 tl fiyat istenmis. Size borcumuz ne olur acaba .
Bihayli zor bi gorev. İlgin ve alakana teşekkür ederim. Eksik bilgilere ulasabilirsem tekrar yazarim yarin gün icinde.Yolda gördüğün birkaç çocuğu çikolata alıp sevindirsen yeterli...
Sana güveniyorum bu görevi yapabilirsinBihayli zor bi gorev. İlgin ve alakana teşekkür ederim. Eksik bilgilere ulasabilirsem tekrar yazarim yarin gün icinde.
Televizyonun resimleri bu sekilde. Eksik bilgi yoktur sanirim.
Televizyonun uzerindeki barkodlar bu sekilde. Eksik yoktur umarim
Dosya ismini install olarak değiştirip denermisin.Linkten gerekli dosyayi edindim. Rardan cikardim. Cikan dosya ( RTK851P.img) flash bellegi varsayilan ayarlariyla bicimlendirdim. İmg dosyasini flash bellek içine attim.
2 farkli Flash bellegi 2 farkli USB girişi var tv nin. İkisine de takip bekledim basta acilmadi. Acma dugmesine basip bekledim. TV FOR ANDROİD yazisini gördükten sonra ekranda herhangi bir aksiyon alamadim.
Yanlis yada eksik yaptigim herhangi bisey mevcutmu acaba ?
Emmc sağlamsa yazılımı alması lazım değilse emmc yazılması gerek.
Dosya ismini
İnstall.img olarak degistirdim. Gorseldeki hatayi aldim bu durumda.
Yapabilecegimiz biseymi peki ?Emmc sağlamsa yazılımı alması lazım değilse emmc yazılması gerek.
farklı flash belleklerle deneme yapın yazılımı almıyorsa sizin yapabileceğiniz bir şey kalmıyor. Servisin Emmc tekrar yazıp yazılımı yüklemesi gerekiyor.Yapabilecegimiz biseymi peki ?
gelişmelerden bizi haberdar edin.İlgi ve alakaniza teşekkür ederim. Ugrastik ama olmadi. Servise vericez mecbur artik.