Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
geçmiş olsun.Ustam selam dedikleriniz in hepsini yaptım olmuyor.
TV tamircisi arkadaşım da bakti eprom gitmiş kabul etmiyor dedi ve epromuda değişmiyormus yeni anakart alman gerekiyor dedi.
geçmiş olsun.Ustam selam dedikleriniz in hepsini yaptım olmuyor.
TV tamircisi arkadaşım da bakti eprom gitmiş kabul etmiyor dedi ve epromuda değişmiyormus yeni anakart alman gerekiyor dedi.
diğer arkadaşların verdiği bilgiler verirseniz göndeririz.Merhaba, aynı sorun bende de var yazılımı bana da gönderebilir misiniz?
aynı model tv var benımde aynı yazılımı atarmasınnızBilgisayarım sağ klik / Bilgisayar yönetimine tıkla açılan ekran altta disk 0 , disk 1 şeklinde sürücüleri görürsün. Usb üzerine gelip atıyorum disk 2 olsun sağ klik yap.
Ekran görüntüsü al.
tv'nin arka etiketi ve panel etiketini buraya yükleyin.aynı model tv var benımde aynı yazılımı atarmasınnız
tv'nin arka etiketi ve panel etiketini buraya yükleyin.
Hocam mrb açılışta kalıyor yazılıma nasıl ulaşırımyazılımı verdim. Bildirim çanından ulaşabilirsin indireceğin alanda kurulum talimatı var.
ustam banada yollarmısınız aynı yazılımıyazılımı verdim. Bildirim çanından ulaşabilirsin indireceğin alanda kurulum talimatı var.
Aynı yazılımın senin tv uyacağını nereden biliyorsun.!ustam banada yollarmısınız aynı yazılımı