Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,482
Göstermiyor. Rufus programını indir oradan kontrol et.
disk1 yazısının üzerine gel sağ klik yap.
İndirdim abi buradayım
disk bölümün mbr. tv yazılımı almıyor
İndirdim abi buradayım
Anladım abi yani kartmi değişecek bu durumda çıkma bulsam calisirmi TV aynı özelliklerdedisk bölümün mbr. tv yazılımı almıyor
Servislerde eprom direk yazacak cihazlar bulunuyor. Kart değişimi yapılmadan da kurtabilme ihtimalin var.Anladım abi yani kartmi değişecek bu durumda çıkma bulsam calisirmi TV aynı özelliklerde
Abi sonsuz teşekkürleri borç bilirim , Desteğini esirgemedi gün için çok saol bize servis yolu gözüktü inşallah ucuz bir Maliyet ile dönüş yaparız.Servislerde eprom direk yazacak cihazlar bulunuyor. Kart değişimi yapılmadan da kurtabilme ihtimalin var.
Servislerde eprom direk yazacak cihazlar bulunuyor. Kart değişimi yapılmadan da kurtabilme ihtimalin var.
yazılımı indirdiğin alanda kurulum talimat mevcut.ustam disk mbr seklinde senin gonderdıgın dosyayı dırek usb nın ıcıne attım . bu dosyayı yazdırmak gerekıyor mu acaba ?
irtibat numarası gondersem yardımcı olma ımkanın olur mu .
Abi bilgisayar başındayiz desteğinizi rica ediyorum
ustam talimatlara harfiyen uydum 4 tane usb denedim bildiğin bir marka usb varsa onu deneyebilirim. usb yı gormuyor olabılır yada yazılım yanlıs olabılıryazılımı indirdiğin alanda kurulum talimat mevcut.
ustam talimatlara harfiyen uydum 4 tane usb denedim bildiğin bir marka usb varsa onu deneyebilirim. usb yı gormuyor olabılır yada yazılım yanlıs olabılır
Aksam bakiyim ustam montajdayim dönüş yapayım desteğiniz için teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu yazılımı denermisiniz.
Mümkünse boyutu 4gb geçmeyen sandisk marka flash bellek kullanınız.
Aksam bakiyim ustam montajdayim dönüş yapayım desteğiniz için teşekkür ederim
USB ye aldım programı her defasında burada kalıyorum ileleme vs yokUstam bu yazilimi da sota bin dediği gibi mi uygulama yapacagiz
Fat32 formatında biçimlendirilmiş flash belleğin içine indirmiş olduğunuz rar dosyasını winrar programıyla çıkartıp flash belleğe kopyalayınız.Ustam bu yazilimi da sota bin dediği gibi mi uygulama yapacagiz
USB ye aldım programı her defasında burada kalıyorum ileleme vs yok