Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,687
- 40
Şehire ve servise göre değişebilir. Ben yaklaşık 1 ay önce 900 TL fiyat almıştım.garanti karşılıyor mu ortalama ne kadara mal olur
Şehire ve servise göre değişebilir. Ben yaklaşık 1 ay önce 900 TL fiyat almıştım.garanti karşılıyor mu ortalama ne kadara mal olur
Cihazın garantisini kontrol ettiniz mi?garanti karşılıyor mu ortalama ne kadara mal olur
şu an baktım bitmişCihazın garantisini kontrol ettiniz mi?
Kendiniz değiştirmeyecekseniz bir ustadan yardım almanız, hatta önce yetkili servisinizle görüşmeniz daha sağlıklı olur.şu an baktım bitmiş
TamamdırKendiniz değiştirmeyecekseniz bir ustadan yardım almanız, hatta önce yetkili servisinizle görüşmeniz daha sağlıklı olur.
Süreç hakkında bilgilendirebilirseniz, takıldığınız yerde bilgi paylaşımına devam edebiliriz. İyi akşamlar dileriz.Tamamdır
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler.İyi akşamlar.
Rica ederiz.Tamamdır
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler.İyi akşamlar.
Takım halinde değiştirilmiş sanırım normalde 900 TL tutuyormuş ama babamın arkadaşı diye 700 TL ye yapıldı sorunsuz bir şekilde görüntü almayı başardık tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler.Rica ederiz.
LED barları takım halinde değiştirtin.
Bar üzerindeki arızalı ledi değiştirme, köprü yapma vs işlemleri kesinlikle yaptırmayın.
Onlar geçici çözümlerdir, led barları takım halinde sıfırıyla değiştirtin.
Normalde evde de yapılabilecek bir işlem ama paneli sökerken kırma riski olduğu için tamirciye yaptırmanız daha iyi olur.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Takım halinde değiştirilmiş sanırım normalde 900 TL tutuyormuş ama babamın arkadaşı diye 700 TL ye yapıldı sorunsuz bir şekilde görüntü almayı başardık tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler.