Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,543
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Dostlar HI LEVEL HL43DMN13/0216
anakart: 13at213 1.0
Panel lc430duq
Televizyon açılışta android logosunda kalıyor yazılımı varsa yardımcı olursanız sevinirim
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Dostlar HI LEVEL HL43DMN13/0216
anakart: 13at213 1.0
Panel lc430duq
Televizyon açılışta android logosunda kalıyor yazılımı varsa yardımcı olursanız sevinirim
anakart model numarası ve panel üretici adı gerekli. bir üst mesajdaki örneğe bakınız.Merhabalar
benim de bugün tv yi açmaya çalıştuğımda siyah ekranda kaldı fajat mavi ışığı yanıyo ekran gelmiyo yazılım rica edebilir miyim
ilginiz için teşekkürler arşivimde buldum yazılımı attım çalıştı fakat .yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Dosyanın içeriği hakkında bilgim yok.ilginiz için teşekkürler arşivimde buldum yazılımı attım çalıştı fakat .
arşivde bu tv için olan yazılımın içinde yazılımdan ayrı klasör olarak pas dosyası var bunun ne olduğunu hatırlayamadım aydınlatabilirseniz süper olur
Yazılım rica ediyorum
Yazılım rica ediyorum .acemiyim kusura bakmayın resim yanlış atmış olabilirim
cihazın arka kapağını açın, anakart modeli ve panel etiketlerini buraya ekleyin.
Yazılım rica ediyorum
Yazılım rica ediyorum .acemiyim kusura bakmayın resim yanlış atmış olabilirim
Kapağı açma şansım yok.duvara monteli..cihazın arka kapağını açın, anakart modeli ve panel etiketlerini buraya ekleyin.
cihazın arka kapağını açın, anakart modeli ve panel etiketlerini buraya ekleyin.
Kapağı açma şansım yok.duvara monteli..
Kapağı açma şansım yok.duvara monteli..cihazın arka kapağını açın, anakart modeli ve panel etiketlerini buraya ekleyin.
Link verirmisiniz benim TV de aynihi-level hl43dlk13/0216 (trhldld043238100017401)
model numarali androi̇d tv lg marka panelli̇di̇r 472mb'lik hi_level_hl43dlk13_lg_panel.rar dosyasi sorunsuz çalişmaktadir.
.rar uzantili dosyanin i̇çi̇ndeki̇ "install.img" i̇si̇mli̇ yükleme dosyasini kopyalayip "fat32" olarak yeni̇ bi̇çi̇mlendi̇rdi̇ği̇ni̇z usb belleği̇ni̇ze kopyalayin.
ardindan usb belleği̇ fi̇şi̇ çikik televi̇zyonunuza takin ve ci̇haza güç veri̇n ci̇hazin açma kapama düğmesi̇ne basin ve ardindan yükleme ekrani gelecekti̇r (yükleme ekranina geçmemesi̇ durumunda kumandadan ok tuşuna basili tutun.
yükleme tamamlandiktan sonra ci̇haz kendi̇ne reset atacaktir ve kurulum ekranina gelecekti̇r.
cihazın modeli aynı diye iç donanım aynı olacak diye kaide yok.! o yüzden anakart ve panel etiketlerini istiyoruz.Kapağı açma şansım yok.duvara monteli..
Link verirmisiniz benim TV de ayni
Çok teşekkür ediyorumA Ardaylm, yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.