Siyah ekranda kalıyor yazılım atılmıyor.başka dosya varmıA Ardaylm, yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
Siyah ekranda kalıyor yazılım atılmıyor.başka dosya varmıA Ardaylm, yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
flash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?Siyah ekranda kalıyor yazılım atılmıyor.başka dosya varmı
Evet .ama tepki vermedi yazılımflash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?
Atmaca grubun yazılımları anakart ve panel bilgisine göre verilir. Bu yüzden anakart ve panel etiketlerini istiyoruz.![]()
![]()
Bu yazılım lazım..komşunun TV si fişten çekince kanallar gidiyor.sıfırlanıyor yazılım verirmisiniz
Atmaca grubun yazılımları anakart ve panel bilgisine göre verilir. Bu yüzden anakart ve panel etiketlerini istiyoruz.
13AT201 LG yazılımını bu sabah 05:52'de size verdim.?
Evet ama niye olmadı..USB flash bellek de mi sorun var acaba...3 tane flash aattım tanımadı tv.siyah ekranda tepkisiz kaldı13AT201 LG yazılımını bu sabah 05:52'de size verdim.?
Fat32 ve MBR olarak biçimlendirmeniz şart.Evet ama niye olmadı..USB flash bellek de mi sorun var acaba...3 tane flash aattım tanımadı tv.siyah ekranda tepkisiz kaldı
Açılış ekranında kalıyor.kurtarma yazılımı farklı miFat32 ve MBR olarak biçimlendirmeniz şart.
Rufus program kontrol edin hala yazılımı alamıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey kalmadı.
Fat32 ve MBR olarak biçimlendirmeniz şart.
Rufus program kontrol edin hala yazılımı alamıyorsa sizin yapabileceğiniz birşey kalmadı.
elimde başka yazılım yok. kurtarma menüsüne girebiliyorsan wipe cache yapmayı dene.iki gündür böyle açılmadı tv![]()
Kurtarma menüsüne nasıl girilir bilgi verir misinizelimde başka yazılım yok. kurtarma menüsüne girebiliyorsan wipe cache yapmayı dene.
Kurtarma menüsüne nasıl girilir bilgi verir misiniz
Flash a yanlış mı atıyorum acaba..install. img diye dosya var direk flaşh a atıyorum...içindeki dosyalari çıkarıp mi atmam lazımFat32 ve MBR olarak biçimlendirmeniz şart.
OK tuşuna bir süre basılı tut. Güvenli Mod açılınca ayarlardan fabrika ayarlarından sıfırlama yapKurtarma menüsüne nasıl girilir bilgi verir misiniz
Flash a yanlış mı atıyorum acaba..install. img diye dosya var direk flaşh a atıyorum...içindeki dosyalari çıkarıp mi atmam lazım