HI LEVEL (atmaca elektronik) HL43DLK13 yazılımları

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet okudum anlayamadığım bi sey mi var aciklarsaniz sevinirim
OK ve Menü tuşlarına ihtiyacınız yok. O yüzden söyledim. İndirme sayfasındaki talimatı kopyalıyorum;

Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle

R Çevrimdışı

recepbeyazpinar

Yeni Üye
28 Tem 2023
6
28
OK ve Menü tuşlarına ihtiyacınız yok. O yüzden söyledim. İndirme sayfasındaki talimatı kopyalıyorum;

Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle
Bunu okudum. Ben fisi taktigimda tvde herhangi bir acilma emaresi yok. Logo tv ismi vs cikmiyor. Oyle mi oluyo

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bunu okudum. Ben fisi taktigimda tvde herhangi bir acilma emaresi yok. Logo tv ismi vs cikmiyor. Oyle mi oluyo
Eğer dosyaları bir klasör içinde atmadıysanız, doğrudan belleğin kök dizinine attıysanız ve TV belleği tanıyorsa (Fat32 formatlı ve MBR boot sectörlü) fişi taktığınızda TV açılır ve yazılım yüklenmeye başlar. Son seçenek TV' ye üzerindeki tuş takımından açılış komutu verin. (Normalde usb bellek TV tarafından tanınıyorsa TV fişe takıldığında doğrudan açılır.)

R Çevrimdışı

recepbeyazpinar

Yeni Üye
28 Tem 2023
6
28
Eğer dosyaları bir klasör içinde atmadıysanız, doğrudan belleğin kök dizinine attıysanız ve TV belleği tanıyorsa (Fat32 formatlı ve MBR boot sectörlü) fişi taktığınızda TV açılır ve yazılım yüklenmeye başlar. Son seçenek TV' ye üzerindeki tuş takımından açılış komutu verin. (Normalde usb bellek TV tarafından tanınıyorsa TV fişe takıldığında doğrudan açılır.)
Format fat32 degilmis oyle yaptim suan yukluyor. Tesekkur ederim

Güncelleme yaptı ama guncelleme en son tarihi 2020de gorunuyor hala android sürümde de bi değişiklik yok

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O Çevrimdışı

OrçunKURT

Yeni Üye
14 Ağu 2023
4
44
benim televizyonum açılış ekranında kaldığından dolayı ip adresi mevcut değil il mesajdaki yazılım linklerine ulaşamıyorum bu konu hakkında yardım ede bilirimsiniz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
benim televizyonum açılış ekranında kaldığından dolayı ip adresi mevcut değil il mesajdaki yazılım linklerine ulaşamıyorum bu konu hakkında yardım ede bilirimsiniz
IP adresini istemiyoruz. Yazılımlara doğrudan ulaşamayacağınızı, TV' niz uygun ve doğru modelse yazılım indirme yetkisi vereceğimizi bir kez daha söylüyorum. TV arka etiket görselini ve TV panel marka bilgisini paylaşmanız gerekiyor. Panel bilgisini ilk mesajda da okuyabileceğiniz gibi TV arka kapağını sökerek öğrenebilirsiniz. Bu bilgileri paylaştığınızda TV' niz ile uyumlu yazılımın indirme yetkisini vereceğim.

O Çevrimdışı

OrçunKURT

Yeni Üye
14 Ağu 2023
4
44
Linklere doğrudan ulaşamazsınız. TV' nin panel markasını öğrendiniz mi? Model numarası birebir aynı mıdır?

IMG_20230814_103500.jpg
IMG_20230814_175410.jpg
IMG_20230814_184439.jpg
IMG_20230814_184448.jpg

Geri
Üst Alt