TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Abi boe ve lg panel kullanılmış iki farklı yazılım var yükleme için panel bilgisine ihtiyaç varAtmaca elektroniğin paneli ayarlanıyormuydu
Abi boe ve lg panel kullanılmış iki farklı yazılım var yükleme için panel bilgisine ihtiyaç varAtmaca elektroniğin paneli ayarlanıyormuydu
Yabancı sitede var fakat marka model belli değil kullanılan anakart aynıAtmaca üretimi hilevel hl39dal13/0216 yazılımı temin edemedim yardımlarınızı rica ediyorum.
Anakart: tp.sk508s.pb802
Panel. : lc390ta2a panda
Öncelikle selam ve teşekkür ederim alakandan dolayı TEKNOwest kardeşim , aynı anakartı kullanan bulabildiğim ve denediğim tek yazılım buydu ve maalesef yüklenemedi , umuyorumki sizlerin ve bu forum sayesinde orjinal yazılıma ulaşabilirim .Yabancı sitede var fakat marka model belli değil kullanılan anakart aynı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel samsungkusura bakmayın rahatsız ettim siteyi incelerken sizin hilevel tv hakkında bilgi sahibi olduğunuzu gördüm tv ye kart değiştirdim taktığım kart 43" tv den çıkma ekran ters ve renkler bozuk servis menüsünden düzeltiyorum fişi çekip takınca gene bozuluyor yazılıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Panel samsung