Hi Level 55uil402 Açılmıyor.

H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
WhatsApp-Image-2023-10-16-at-21.33.54.jpg

WhatsApp-Image-2023-10-16-at-21.33.55.jpg

aynı fotoğraf ikisi de, hangisi iyi çıktıysa artık. şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
çok teşekkür ederim, dosyayı rar dan çıkarttım, usb yi tv nin arkasındaki usb yuvasına yerleştirdim. fişi prize taktım fakat herhangi bir tepki yok. başka bir şey yapmadım. ilk defa yaptığım için deneyimsiz olabilirim kusuruma bakmayın.

modül dediği komple arkası mı?

++ usb yi formatladım fat32 ve mbr olarak. usb 64gb lık bir bellek .

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
çok teşekkür ederim, dosyayı rar dan çıkarttım, usb yi tv nin arkasındaki usb yuvasına yerleştirdim. fişi prize taktım fakat herhangi bir tepki yok. başka bir şey yapmadım. ilk defa yaptığım için deneyimsiz olabilirim kusuruma bakmayın.

modül dediği komple arkası mı?

++ usb yi formatladım fat32 ve mbr olarak. usb 64gb lık bir bellek .
4 gb lık bir usb ile denedim. Fişi prizden çıkartıyorum, usb yi takıyorum, prizi geri takınca sadece öndeki led ışığı yanıyor. Başka da birşey olmuyor. Acaba aldığım dosya benim tv modelne uygun olmayabilir mi?

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bugün servisi aradım, ana kart problemi olabileceğini söylediler. Fiyat olarak da 3000 tl dediler. Yazılımla çözülürse de 2000 tl ye çözeceklerin fakat yazılımın garantisi olmadığını söylediler. Bi şekil çözelim şu işi yahu.

4 gb lık usb ile de denedim olmuyor. Yazılım uygun olmayabilir diye düşündüm. Fakat bilemiyorum tabiki.

B Çevrimdışı

baskan55

Yeni Üye
4 Eyl 2023
3
56
HL55UIL402/216 MODEL Hİ-LEVEL marka televizyonumu açınca standby ışığı yanıp yanıp sönüyordu sürekli burda sota arkadaaş saolsun yazılım verdi attım yükledim tam kurulum yaptım yanlız tv yi kapatıp açınca yine eskisi gibi oluyor 4 5 defa yükledim tv yi kapatana kadar sıkıntı yok ama tv nin fişini çekip takınca kapatıp açınca yine aynısı oluyor. anakart arızalı olsa yazılı kabül etmez neden olabilir ki sanki tv kapatınca yazılımı siliyor resetliyor

WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.39.45.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.24.14.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.27.03.jpg

merhabalar Hi Level HL55UIL402 yazılım lazım nasıl temin edebiliriz saygılarımla

Geri
Üst Alt