Mesaj yazdınız. Yazılım paylaşıldı. Ardından kullanıcı profili altına mesaj yazıyorsunuz, bir de sürekli yeni konu açarak aynı problemle ilgili SPAM yapıyorsunuz! Forum kullanımıyla ilgili kuralları okuyun ve problemin detaylarını açtığınız ilk konu altından paylaşın! Tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız!HL55UIL402/216 MODEL Hİ-LEVEL marka televizyonumu açınca standby ışığı yanıp yanıp sönüyordu sürekli burda sota arkadaaş saolsun yazılım verdi attım yükledim tam kurulum yaptım yanlız tv yi kapatıp açınca yine eskisi gibi oluyor 4 5 defa yükledim tv yi kapatana kadar sıkıntı yok ama tv nin fişini çekip takınca kapatıp açınca yine aynısı oluyor. anakart arızalı olsa yazılı kabül etmez neden olabilir ki sanki tv kapatınca yazılımı siliyor resetliyor
yani anakart değişecek 3500 tl para istiyorlarMesaj yazdınız. Yazılım paylaşıldı. Ardından kullanıcı profili altına mesaj yazıyorsunuz, bir de sürekli yeni konu açarak aynı problemle ilgili SPAM yapıyorsunuz! Forum kullanımıyla ilgili kuralları okuyun ve problemin detaylarını açtığınız ilk konu altından paylaşın! Tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız!
TV' nizdeki problem Flash chipinin donanımsal olarak arızalanması. Cihazla ilgili problemi yetkili servisten destek alarak çözebilirsiniz.
Bu rakamı yetkili servis mi paylaştı? Ayrıca yazılımın yükleme aşamasıyla ilgili bir problem olmasa bile voltaj değişimleri v.b. sebeplerden flash chipi hasar görebilir.yani anakart değişecek 3500 tl para istiyorlar
halbuki yazılımı yüklüyor açılıyor kanalları yüklüyor çalışıyor bi kaç defa açıp kapatınca eski haline geliyor
By_Trol
herkese iyi akşamlar hi level atamaca elektronik üretimi hi level tv sahibiyim. kontrast ayarlarında "yüksek"e getirmemle tv nin kapanması bir oldu. bir kere panel değişimi olmuştu. şimdi tv yi açtığımda hi level yazısından sonra android yükleme yazısı çıkıyor, tam açılacağı sırada
tv kendini kapatıyor. yeni bir konu açıp forumu meşgul etmemek için buraya yazdım. nasıl bir yol izlemem gerekmekte? teşekkürler.
Panel markasını öğrenmeniz/öğrenmemiz gerekmekte. TV arka kapağını açarak panel etiketinin görselini paylaşabilir misiniz?
herkese iyi akşamlar hi level atamaca elektronik üretimi hi level tv sahibiyim. kontrast ayarlarında "yüksek"e getirmemle tv nin kapanması bir oldu. bir kere panel değişimi olmuştu. şimdi tv yi açtığımda hi level yazısından sonra android yükleme yazısı çıkıyor, tam açılacağı sırada
tv kendini kapatıyor. yeni bir konu açıp forumu meşgul etmemek için buraya yazdım. nasıl bir yol izlemem gerekmekte? teşekkürler.
dediğiniz işlemi yaptım, fakat güvenli modda açamadım.Panel markasını öğrenmeniz/öğrenmemiz gerekmekte. TV arka kapağını açarak panel etiketinin görselini paylaşabilir misiniz?
Her zaman işe yaramamakla birlikte TV' yi açarken kumandadan OK tuşuna basılı tutun. Eğer TV açılırken sol altta güvenli mod yazarak açılırsa ayarlar menüsüne giderek fabrika ayarlarına alın.
Anladım. Panel marka bilgisini öğrendiğimiz anda uygun yazılımı paylaşalım.dediğiniz işlemi yaptım, fakat güvenli modda açamadım.
akşam eve gittiğimde panel etiketinin fotoğrafını gönderirim.