Hi Level 55uil402 Açılmıyor.

R Çevrimdışı

rcan1974 

Yeni Üye
28 May 2021
7
50
WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.43.28.jpg

WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.39.42-1.jpg
WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.39.42.jpg

Hı-Level HL55UIL402/0216
Televizyonun her şeyi orijinal ekran, anakart vs, kumandadan düğmesine basıyorum açılıyor ancak siyah ekranda kalıyor ne ses var ne görüntü var alıcıdaki ışık yanıp yanıp sönüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TV Vestel üretimi olmadığı için mesajı bu şekilde taşıdım.

Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

R Çevrimdışı

rcan1974 

Yeni Üye
28 May 2021
7
50
HL55UIL402/216 MODEL Hİ-LEVEL marka televizyonumu açınca standby ışığı yanıp yanıp sönüyordu sürekli burda sota arkadaaş saolsun yazılım verdi attım yükledim tam kurulum yaptım yanlız tv yi kapatıp açınca yine eskisi gibi oluyor 4 5 defa yükledim tv yi kapatana kadar sıkıntı yok ama tv nin fişini çekip takınca kapatıp açınca yine aynısı oluyor. anakart arızalı olsa yazılı kabül etmez neden olabilir ki sanki tv kapatınca yazılımı siliyor resetliyor

WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.39.45.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.24.14.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.27.03.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
HL55UIL402/216 MODEL Hİ-LEVEL marka televizyonumu açınca standby ışığı yanıp yanıp sönüyordu sürekli burda sota arkadaaş saolsun yazılım verdi attım yükledim tam kurulum yaptım yanlız tv yi kapatıp açınca yine eskisi gibi oluyor 4 5 defa yükledim tv yi kapatana kadar sıkıntı yok ama tv nin fişini çekip takınca kapatıp açınca yine aynısı oluyor. anakart arızalı olsa yazılı kabül etmez neden olabilir ki sanki tv kapatınca yazılımı siliyor resetliyor

WhatsApp-Image-2023-09-27-at-19.39.45.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.24.14.jpg
WhatsApp-Image-2023-10-03-at-02.27.03.jpg
Mesaj yazdınız. Yazılım paylaşıldı. Ardından kullanıcı profili altına mesaj yazıyorsunuz, bir de sürekli yeni konu açarak aynı problemle ilgili SPAM yapıyorsunuz! Forum kullanımıyla ilgili kuralları okuyun ve problemin detaylarını açtığınız ilk konu altından paylaşın! Tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız!

TV' nizdeki problem Flash chipinin donanımsal olarak arızalanması. Cihazla ilgili problemi yetkili servisten destek alarak çözebilirsiniz.

R Çevrimdışı

rcan1974 

Yeni Üye
28 May 2021
7
50
Mesaj yazdınız. Yazılım paylaşıldı. Ardından kullanıcı profili altına mesaj yazıyorsunuz, bir de sürekli yeni konu açarak aynı problemle ilgili SPAM yapıyorsunuz! Forum kullanımıyla ilgili kuralları okuyun ve problemin detaylarını açtığınız ilk konu altından paylaşın! Tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız!

TV' nizdeki problem Flash chipinin donanımsal olarak arızalanması. Cihazla ilgili problemi yetkili servisten destek alarak çözebilirsiniz.
yani anakart değişecek 3500 tl para istiyorlar
halbuki yazılımı yüklüyor açılıyor kanalları yüklüyor çalışıyor bi kaç defa açıp kapatınca eski haline geliyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yani anakart değişecek 3500 tl para istiyorlar
halbuki yazılımı yüklüyor açılıyor kanalları yüklüyor çalışıyor bi kaç defa açıp kapatınca eski haline geliyor
Bu rakamı yetkili servis mi paylaştı? Ayrıca yazılımın yükleme aşamasıyla ilgili bir problem olmasa bile voltaj değişimleri v.b. sebeplerden flash chipi hasar görebilir.

H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
WhatsApp-Image-2023-10-15-at-22.32.28.jpg

herkese iyi akşamlar hi level atamaca elektronik üretimi hi level tv sahibiyim. kontrast ayarlarında "yüksek"e getirmemle tv nin kapanması bir oldu. bir kere panel değişimi olmuştu. şimdi tv yi açtığımda hi level yazısından sonra android yükleme yazısı çıkıyor, tam açılacağı sırada
tv kendini kapatıyor. yeni bir konu açıp forumu meşgul etmemek için buraya yazdım. nasıl bir yol izlemem gerekmekte? teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799

herkese iyi akşamlar hi level atamaca elektronik üretimi hi level tv sahibiyim. kontrast ayarlarında "yüksek"e getirmemle tv nin kapanması bir oldu. bir kere panel değişimi olmuştu. şimdi tv yi açtığımda hi level yazısından sonra android yükleme yazısı çıkıyor, tam açılacağı sırada
tv kendini kapatıyor. yeni bir konu açıp forumu meşgul etmemek için buraya yazdım. nasıl bir yol izlemem gerekmekte? teşekkürler.
By_Trol By_Trol

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Panel markasını öğrenmeniz/öğrenmemiz gerekmekte. TV arka kapağını açarak panel etiketinin görselini paylaşabilir misiniz?

Her zaman işe yaramamakla birlikte TV' yi açarken kumandadan OK tuşuna basılı tutun. Eğer TV açılırken sol altta güvenli mod yazarak açılırsa ayarlar menüsüne giderek fabrika ayarlarına alın.

H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
Panel markasını öğrenmeniz/öğrenmemiz gerekmekte. TV arka kapağını açarak panel etiketinin görselini paylaşabilir misiniz?

Her zaman işe yaramamakla birlikte TV' yi açarken kumandadan OK tuşuna basılı tutun. Eğer TV açılırken sol altta güvenli mod yazarak açılırsa ayarlar menüsüne giderek fabrika ayarlarına alın.
dediğiniz işlemi yaptım, fakat güvenli modda açamadım.

akşam eve gittiğimde panel etiketinin fotoğrafını gönderirim.

H Çevrimdışı

harmanim

Yeni Üye
15 Eki 2023
7
43
Panelin marka bilgisini neresini sökerek öğrenebilirim? Direkt arka kapağını tornavidayla söksem yeterli olur mu?

Geri
Üst Alt