Hi-LEVEL 55UHL900 Netflix göstermiyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bunun Cevabını bilen yokmu arkadaşlar. Neden sadece ''Power Up'' geliyor
modlama yapmıyorum ama şöyle bi hata gördüm;
ana kart modeliniz mb120 dir. siz DownloadProfile.mb96 deyince mb96 olmadığı için boş çıkıyor olabilir.
burada bütün profil dosyaları mevcut uygun profil dosyasını flaşbelleğe atıp terkar deneyiniz

M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
Tamam. bu şekilde halloldu ama Dosyayı,geri nasıl atacağım. (Aynı şekil denedim yüklenmedi) Birde buradaki PVR'leride Tıklasam, Harddisk taktığımda Kayıt yapabilimiyim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tamam. bu şekilde halloldu ama Dosyayı,geri nasıl atacağım. (Aynı şekil denedim yüklenmedi) Birde buradaki PVR'leride Tıklasam, Harddisk taktığımda Kayıt yapabilimiyim.
Modlama sonrası isim de değişiklik oluyor diye biliyorum. Öncelikle orijinal isim gibi ver. Ardından bos flaşbelleğe profile adlı klasör oluştur. Profile yazısındaki ı değil i olcak belki de şu an telefondan bakıyorum diye ı gibi duruyor. Oluşturduğun Modlamayı bu profil dosyasına atıp televizyona tak tekrar dene. Dediğim gibi Modlama yapmadığım için pek aram yok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkkürler sevgili fikoloji,yakında öğreneceksin bakıyorum da modlamayı :)
Sevgili mehmet,sakın her gördüğün kutuyu işaretlemeyesin,tv açılmayabilir,
1-Modladığın dosyanın uzantısı "bin" olmalı
2-Boş bir klasör yarat,adını Profile koy
3-Modladığın bin dosyasını klasöre kopyala
4-Belleği tvye tak,menü+4725 yap ,usb operations gelip OK tuşla
5- Tvyi kumandadan kapat-aç
5a- Eğer değişikliği göremezsen tvye reset atmalısın ,kanal listeni yedekle ...

M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
Tv'nin Fişini Sök-Tak yaptım düzeldi. Ve Netflixe kavuştum Yardımcı Olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şunada cevap alabilirmiyim. Programdaki, PVR'leride Tıklasam, Harddisk taktığımda Kayıt yapabilirmiyim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv'nin Fişini Sök-Tak yaptım düzeldi. Ve Netflixe kavuştum Yardımcı Olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şunada cevap alabilirmiyim. Programdaki, PVR'leride Tıklasam, Harddisk taktığımda Kayıt yapabilirmiyim.
Evet yaparsın,ama diğer cihazlar gibi olmaz,yani fazla bir şey bekleme kayıt için ama cevap evettir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Ucuzla alakası; geri de kalan donanım ve yazılımları kullanmaları ki bu da maliyeti düşürüyor
Bu gün saat 10 Gibi arkadaşım aradı evimdeki tv de youtube açılmaz oldu logoda kalıyor dedi tv nin markasını ve yaşını sordum markaya philips yaşına da 4 Dedi android box önerdim.

rselcukn Çevrimdışı

rselcukn 

Yeni Üye
28 Ağu 2019
44
Bu gün saat 10 Gibi arkadaşım aradı evimdeki tv de youtube açılmaz oldu logoda kalıyor dedi tv nin markasını ve yaşını sordum markaya philips yaşına da 4 Dedi android box önerdim.
Bu kaçınılmaz bir durum bende evimde Philips android tv kullanıyorum 4-5 sene yazılım desteği min olması gereken bir süre ama diğerlerin de bu 1-2 maalesef

Geri
Üst Alt