Hi-LEVEL 55UHL900 Netflix göstermiyor.

M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
-SN:7747057 700842 Ultra Hd Tv'de Netflix Açmıyor. Netflixten Üyelik satın aldım, Bilgisayardan giriyorum. Bu Tv'de, Google'den Netflixe giriyorum, sayfayı falan açıyorum, seçtiğim filmi Oynat deyince, Filmi başlatamıyor. HTML5 Oynatıcı ve Silverlight için sistem gereksinimleri diye bir uyarı geliyor. Ne yaptımsa olmadı. Bilen bir Arkadaşımız yardımcı olabilir mi?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
TV'deki tarayıcı ile oynatmanız zor olur zaten, çünkü Vestel Smart TV'ler donanım altyapısı yönünden fazla güçlü değiller.
Uygulama varsa oradan girin derim.
Bilgisayarı HDMI ile bağlayıp öyle kullanın derim, Windows 10 kullanıyorsanız Mağaza'da uygulaması mevcut zaten.

TV'deki tarayıcı Netflix web sitesi için gereksinimleri karşılamıyor demek ki.
TV'de uygulama olarak Netflix varsa orayı kullanın.

M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
TV'deki tarayıcı ile oynatmanız zor olur zaten, çünkü Vestel Smart TV'ler donanım altyapısı yönünden fazla güçlü değiller.
Uygulama varsa oradan girin derim.
Bilgisayarı HDMI ile bağlayıp öyle kullanın derim, Windows 10 kullanıyorsanız Mağaza'da uygulaması mevcut zaten.

TV'deki tarayıcı Netflix web sitesi için gereksinimleri karşılamıyor demek ki.
TV'de uygulama olarak Netflix varsa orayı kullanın.
Uygulama olmadığı için bu durumdayım ve Bu Tv'ye Uygulamayı nasıl Yüklerim. Bilgisayarım zaten başka bir TV'ye bağlı(55İnç LG) Win10, Bunda sorun yok, Ben Bilgisayarda oyun oynarken, 2'nci bir Tvde de Netflixi izlemek istiyorum.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Uygulama olmadığı için bu durumdayım ve Bu Tv'ye Uygulamayı nasıl Yüklerim. Bilgisayarım zaten başka bir TV'ye bağlı(55İnç LG) Win10, Bunda sorun yok, Ben Bilgisayarda oyun oynarken, 2'nci bir Tvde de Netflixi izlemek istiyorum.

Menu ye girin 4725 tuşlayın, fotosunu çekip atın buraya.

Televizyon desteklemiyorsa yapabileceğiniz birşey yok.

M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
885a3d24-e48f-40f5-a2c2-b002f66b7844.jpg

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
Şunu buldum ama, buradaki verilen Programın Linki çalışmıyor. sağlam bir link lazım.
Boş bir usb ye DownloadProfile.mb96 isimli bir notepad oluşturun
*tv ye takın ve menü+4725 ile gelen menüde "USB OPERATIONS" a basın profil dosyaları usb ye iner(3 dosya iner swprofil olan kullanılacak)
*Pc de usb ye gelen swprofil dosyasını adresinden indirdiğiniz programla açın ve netflixi seçip kaydedin
Kaydettiğiniz dosyanın uzantısını .bin olarak kalacak şekilde kaydedin
*Oluşan dosyayı boş usb ye Profile dosyası içinde yükleyip tekrar menü+4725 ve usb operations a basın
*Tv yi açıp kapatın
*Netflix i güle güle kullanın

Detaylı bilgi için
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
Not: Yazılım modlama riskli bir işlemdir ve kullanıcı sorumluluğundadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada ANA Başlıklar Altında MOD'lama diye bir konu bulamadım. Sadece MOD'lamanın olduğu Linki verebilirmisin. Yada Üstteki Tarif doğru ise sadece Programı almam yeterli olur.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Mehmet Zeki

Yeni Üye
24 Şub 2019
11
63
11nci sayfaya kadar baktım, netflix Modlama ile alakalı bir şey görmedim, kaçıncı konuda bahsediliyor bu Arkadaşlar. Bir yerde bahsediliyor, ondada verilen Düzenleme Programı Yerinde yok..

Geri
Üst Alt